Apie nėštumą sužinojo viena pirmųjų

Po skyrybų su buvusiu mylimuoju ir aktoriumi Ramūnu Rudoku, Katerina tarsi atsitvėrė tylos siena. Moteris neslepia, kad tai buvo itin sudėtingas jos gyvenimo laikotarpis. „Pirmiausiai buvo sunku, bet paskui, kai padarai visų įvykių pervertinimą, pradedi suprasti, kas tau yra svarbu ir vardan ko reikia gyventi su šypsena.

Aš blokuoju visas mintis apie jį. Neskaitau visų tų straipsnių, nežiūriu jokių nuotraukų ir artima aplinka taip pat stengiasi nieko man nepranešinėti. Kai nematai, tai ir širdies neskauda (šypsosi). Žinoma, kai susitinkame su Ramūnu, šiek tiek yra nejaukumo, keistų emocijų, bet tikrai nelaikau jokio pykčio. Jei skaityčiau straipsnius apie jį, mane graužtų iš vidaus ir būtų žiauriai sunku, bet kam apkrauti save?“, – retoriškai klausė šokėja.

Kita vertus, ji pripažįsta ir tai, kad jie su žinomu aktoriumi visada turės bendrauti vardan judviejų sūnaus Rojaus, todėl palaikyti draugiškus santykius yra natūralu ir būtina. „Dėl jo gerovės aš žinau, kad turime palaikyti gerus santykius. Man visada keista kai moterys dėl išdidumo draudžia matytis su vaiku, kelia skandalus ir manipuliuoja. Rojus labai myli tėvą ir visada laukia jo atvažiuojant. Sūnui taip pat visada sakau, kad tėtis jį myli ir visada nori susitikti. Galbūt kada nors atsiras kitas vyras, kuris jį dalinai pakeis, bet Ramūnas visada bus jo tėvu ir to niekas nepakeis“.

Dabar susitikus su Ramūnu ji nejaučia jausmų, kurie kunkuliavo vos tik išsiskyrus, nors ir liko sumišusios emocijos. Tačiau K. Voropaj tvirtai žino, jog dabar jis ateina aplankyti ne jos, o judviejų sūnaus, kuriam svarbūs abu tėvai. Vardan mažylio žinomi žmonės ir stengiasi gerai sutarti bei draugiškai bendrauti. Katerina buvo ir viena pirmųjų, kuri sužinojo apie tai, kad jos vaikelio tėtis laukia šeimos pagausėjimo kartu su nauja savo mylimąja ir žmona šių metų pradžioje tapusia Justina.

„Aš paklausiau,bet tai dar buvo visų skyrybų pradžioje... Aš paklausiau ir jis nieko neslėpdamas atsakė. Keista, kad spauda taip pavėluotai pamatė“, – šyptelėjo ji.

Pasiruošusi meilei

Asmeninei laimei K. Voropaj jaučiasi pasiruošusi ir pati. Tačiau moteris laukia tikrų ir nuoširdžių jausmų bei meilės iš pirmo žvilgsnio, kokia ją aplankė ir televizijos šokių projekte sutikus R. Rudoką. Po šių skyrybų ji sako galvojusi, jog tuoj pat turi rasti sau porą, bet šiandien dėkoja Dievui, kad to nedarė ir neskubėjo. „Keičiasi mano vertybės ir supratimas apie vyrą, koks jis turėtų būti. Manau, kad kuo toliau, tuo sunkiau bus įsileisti naują žmogų, kuris prisitaikytų prie mano taisyklių.

Jei atvirai, iš pradžių maniau, kad tiesiog neišgyvensiu be vyro. Žinojau, kad yra šalia vyras ir turiu, kas mane apkabina, paguodžia. Gal tai buvo moteriškas kvailumas, bet dabar man tikrai pakanka sūnaus ir šeimos. Ačiū Dievui, kad nepridariau jokių kvailysčių, o dabar tikiuosi, kad tikri jausmai ateis kuo greičiau“, – su šypsena kalbėjo žavi šokėja.

Dabar su potencialiais širdies draugais ją bando supiršti ir draugės, ir patys vyrai siūlosi į kompaniją, rašo socialiniuose tinkluose bei kalbina gatvėje. Ir nors į pasimatymus Katerina vaikšto retai, tiki, kad tikroji meilė ateis kai ji galbūt bus nepasiruošusi ar ryškiai pasidažiusi lūpas.

„Manau, kad kai į pasimatymą eini nusistatęs, nieko nepavyksta. Labai tikiuosi, kad tai nutiks netikėtai, neplanuojant ir neįprastoje aplinkoje. Galbūt ir romantiškomis aplinkybėmis, bet tikrai ne taip, kad turėčiau tam specialiai dažytis. O galbūt pastebės mane su treningu, susisukusią kuodą ir pagalvos, kad tai aš esu jo gyvenimo moteris (juokiasi)

Tik norėčiau, kad galbūt tai būtų nežinomas žmogus. Šou pasaulyje juk daug pagundų, gerbėjų ir grėsmių, kad prasidės romanas ir vėl bus sudaužyta širdis. Tačiau nuo to niekas nėra apsaugotas“, – kalbėjo pašnekovė.

„Išdalindavau savo laiką kitiems“

Ji tik viliasi, kad būsimas mylimasis bus sąžiningas ir visada atvirai kalbės apie jausmus. „Manau, kad man būtų sunku gyventi vienai. Visada norėjau būti moteriška moterimi, bet kažkiek yra stipraus charakterio (juokiasi). Tikrai nemaniau, kad pajėgsiu. Darbas, vaikas, butas, močiutė su mama, kurioms taip pat reikia skirti dėmesio... Tačiau dabar atsiranda naujos galimybės, kiti keliai ir pagaliau nėra taip jau sunku. Tik reikia nebijoti.

Po skyrybų pradėjau labiau galvoti apie tai, ko norėčiau pati. Kai tu gerai jautiesi, trauki ir žmones savęs link. Anksčiau man buvo svarbu, kad namuose būtų švaru, visada pagamintas maistas, švari patalynė ir dar galybė kitų rūpesčių. Išdalindavau savo laiką kitiems.

Dabar tai pasikeitė. Pasikeitė ir vyrų dėmesys. Kaip malonu kai praeinant koks nors vyras pasako gražų komplimentą. Iš karto drąsiau jautiesi. Pati esu uždaras ir kuklus žmogus, todėl man kiekvienas komplimentas iš vyro pusės pakelia sparnus ir suteikia kažkiek pasitikėjimo savimi. Rašo ir socialiniuose tinkluose. Būna ir gražių palinkėjimų, kurie labai pakelia nuotaiką, tačiau pasitaiko ir labai tiesmukiškų, kurie stebina. Kartais pagalvoju, ką tie vyrai galvoja. Juk nepažįsta manęs. Vienas net buvo dainą sukūręs. Kokia maloni staigmena. Su drauge klausėmės kartu“, – sako ji.

Pasiteiravus, kodėl jos nuomone televizijos šokių projektuose taip dažnai gimsta nauji jausmai ir čia įsiliepsnojančios aistros tampa santykių griūties ar dar vieno aistringo romano pradžia, Katerina svarstė, kad galbūt artimi žmonės tampa dėl ilgų repeticijų ir šokiuose esančio intymumo. „Kita vertus, kokiame nors kaime, manau, dar ne tokių istorijų būna, bet skirtumas tik tas, kad apie tai garsiai nekalbama ir nerašoma“, – šypteli pašnekovė.

Ateityje – nauji projektai ir filmas

Pasibaigus projektams K. Voropaj trūksta tik kūrybos, o dėmesio ir filmavimo kamerų ji sakosi nepasiilgstanti. Poreikio būti matoma šokėja sako taip pat niekada neturėjusi. „Ir dabar manęs gatvėje neatpažįsta. Ypač kai buvau atsiauginusi plaukus ir be kirpčiukų – niekas nepastebėdavo. Neseniai vėl grįžau prie tokios šukuosenos ir koks juokingas sutapimas. Visa apsikrovusi maišais lipau iš automobilio ir prieš mane pravažiuojančio taksi langas atsidaro ir man sako: „ei! gerai šoki!“. Štai ką reiškia įvaizdis!“, – juokėsi Katerina.

Dabar ji moko suaugusiuosius ir būsimus šokio pedagogus, o kartais savo žiniomis dalijasi ir su čiuožėjais ar gimnastais. Vasarą ilgą jos darbų sąrašą dar papildo jaunųjų šokių repeticijos. Mokydama laimingas poras šokėja ir pati pasvarsto, kokių vestuvių norėtų. Ir nors tvirtai žino, kad vestuvių ateityje norės, kokį pirmąjį šokį sušoktų, ji net neįsivaizduoja ir tik juokauja, jog ilgai svarstė, kad tam pakanka palinguoti ir nusilenkti susirinkusiems. „Žinoma, tai priklausys taip pat ir nuo būsimo vyro. Tik tos tradicinės užstalės nenorėčiau. Ir močiutė vis svajoja pamatyti mane vilkint balta suknele. Ji be galo laukia mano vestuvių, tačiau aš nesu preciziška“.

Ir nors veiklos bei mokinių Katerinai netrūksta, norėdama sugrįžti į sceną ji džiausiasi galimybe ir pačiai pasisukti ant parketo. Taigi, netrukus startuos naujas projektas ir filmas, kuriame ji vaidins ir nors trumpam vėl pati suksis ant parketo, kuris jai kažkada dovanojo gyvenimo laimę ir meilę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (356)