Ypatingąją dieną staigmenų nestokojo nei Natalija, nei Edgaras – abu vienas kitą stebino romantiškomis dovanomis.

„Diena prasidėjo mano staigmena – Edgarui padovanojau kelionę su lėktuvu Klaipėdoje. Skridome kartu su mano sūnumi Kristupu. O vėliau laukė ir Edgaro staigmenos. Važiavome į žirgyną – jodinėjau pirmą kartą, buvo labai smagi patirtis. Vėliau nuvažiavome prie prieplaukos, supratau, kad kažkas mūsų dar laukia, tačiau, kad mūsų atplauks jachta – tikrai nesitikėjau. Pasiėmėme greito maisto ir sėdome plaukti. Jachtoje smagiai paplaukiojome keletą valandų ir netrukus spontaniškai nusprendėme pasilikti nakvoti Palangoje. Kadangi daug dirbu, turiu nemažai koncertų, leidome sau truputį pailsėti“, – DELFI sakė N. Bunkė.

Dainininkės ir jos mylimojo Edgaro pažintis užsimezgė praėjusių metų vasarą, kuomet floristika užsiimanti Natalija klientei turėjo perduoti gėlių siuntą.

„Turėjau didžiulę siuntą į Londoną, tačiau jos paduoti kurjeriui neturėjau galimybės, tad klientė pasakė, kad gėles bus galima paduoti jos pusbroliui iš Kauno. Važiuodama į koncertą, sustojau degalinėje ir perkroviau gėles į Edgaro automobilį. Taip ir susipažinome. Netrukus pradėjome susirašinėti, o vėliau pradėjome ir rimtai draugauti“, – pasakoja ji.

Oficialiai Natalija ir Edgaras savo šiltus jausmus vienas kitam patvirtino tik šių metų M.A.M.A apdovanojimuose. Tąkart jie ant raudonojo kilimo pirmą kartą sužibo kaip pora.

„Reikėjo, kad praeitų tas laikotarpis, kuomet turėjome pajausti, kad dėl šių santykių mes abu esame tikri. Tai nėra faktas, kurį man iš karto norėtųsi dalintis su visais. Norisi tai pasilaikyti sau bent kuriam laikui. Praėjus šiek tiek laiko pajutome, kad mūsų santykiai darosi rimti, o ir apie mūsų draugystę imta vis dažniau klausinėti – žurnalistai su savo klausimais mums pradėjo neduoti ramybės. Pamanėme, kad jei ilgiau tai slėpsime, mus nufotografuos tikrai ne iš gerosios pusės, tad nusprendėme turėti gražias nuotraukas“, – nusijuokė ji.

Natalija Bunkė su draugu Edgaru

Pasirodo, kad bene vienai ryškiausių popscenos garsenybių slėpti romantišką draugystę su mylimuoju nebuvo taip sunku, kaip būtų galima pagalvoti.

„Visiškai nebuvo sunku. Galbūt atrodo, kad Lietuvoje žinomam žmogui tai yra sudėtinga, tačiau tikrai ne. Mūsų vadinamieji paparaciai yra tinginiai. Ir dėl to mes galėjome ilgai džiaugtis ramybe. Tikrai nebuvo sudėtinga. Mes visur kartu vaikščiojome, neribojome savęs, nesislapstėme ir net neturėjome tokių tikslų“, – patikino N. Bunkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)