Filmo „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ premjeros kūrybinė komanda laukė su jauduliu ir nekantrumu – pagaliau Lietuvos žiūrovams pristatoma net dešimt metų brandinta vieno mylimiausių personažų – Roberto – istorija.

Pažiūrėti naujojo filmo ir pasveikinti jo kūrėjų ketvirtadienio premjeroje susirinko gausus būrys Lietuvos garsenybių – nuo verslininkų iki pramogų pasaulio žvaigždžių. Minioje buvo galima pastebėti stilistą Joringį Šatą, laidų vedėją Audrę Kudabienę, dainininkes Inetą Puzaraitę-Žvagulienę ir Vaidą Genytę, muzikos prodiuserį Martyną Tylą ir kitus.

Premjeroje taip pat apsilankė ir filme vaidmenis atlikę bei kiti žinomi šalies aktoriai: Nerijus Gadliauskas, Justina Žiogaitė-Butkienė, Natalija Janičkina, Ramūnas Rudokas su žmona Justina, Sandra Daukšaitė-Petrulėnė, Agnė Šataitė, Gražina Baikštytė, Tadas Gryn, Džiugas Siaurusaitis, Karina Stungytė ir daugelis kitų.

Visiems renginio svečiams susirinkus į kino salę, filmo režisierius Andrius Žiurauskas prieš žiūrovus sukvietė visą filmo kūrybinę komandą, kuriai dėkojo už sunkų darbą.

„Kai kalbėjau per savo pirmojo filmo premjerą, užtrukau 20 minučių ir manęs paprašė per šią premjerą kalbėti trumpiau. Tačiau mano jausmai, nors tai jau antrasis mano filmas, nesikeičia. Esu be galo dėkingas visai komandai, prieš kurią žemai lenkiu galvą“, – sakė A. Žiurauskas.

Naujasis filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ pasakoja apie visiems puikiai pažįstamo personažo nuotykius. Nekilnojamojo turto vystymo įmonėje dirbti pradėjęs Robertas galvoja, kad jo gyvenimas puikus, tačiau tuomet jis sutinka Gretą ir gyvenimas pamažu, bet užtikrintai ima verstis aukštyn kojomis. Greta – gražuolė kaip reikiant, tačiau tokio sunkaus charakterio, kad net patį velnią išvarytų iš kantrybės. Robertas visais būdais bando jos atsikratyti, tačiau kuo ilgiau su Greta bendrauja, tuo labiau supranta, kad po kandaus žodžio ir grubaus elgesio kauke slepiasi jautri ir trapi būtybė, kuri tiesiog ieško meilės ir užuovėjos savo sudaužytai širdžiai...

Vaidybinis filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ kinuose nuo rugpjūčio 3 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)