„Kol kas yra priimtas toks sprendimas. Galbūt tai būtų galima pavadinti trumpa pertrauka. Dabar stipriai dirbu su grupe, todėl su „TV pagalba“ skiriamės bendru sutarimu“, - DELFI pasakojo M. Ostrenkova ir pridūrė, kad kaip bus ateityje, ji pati nežino.

Monika mįslingai prakalbo apie ateities planus, tačiau tiesiai į klausimą, ar kalbėdama apie planus, turi galvoje motinystę, neatsakė.

„Turiu tokių planų, kuriuos jau pats metas įgyvendinti. Ir tam reikėjo laiko. Bet nenoriu kalbėti anksčiau laiko“, - kalbėjo ji.

Paprašyta patikslinti, ar tai susiję su šeimos ir pirmagimio planavimu, Monika buvo itin lakoniška ir patikino šiuo metu apie tai kalbėti dar negalinti. „Gal“, - tepasakė M. Ostrenkova.

Pasiteiravus, ar po ilgo laiko, kuomet ji buvo komandos dalimi, nebus liūdna atsisveikinti su kolegomis, pašnekovė patikino, kad su eterio kolegomis ji nesiskiria.

„Mes juk neišsiskyrėme, bendraujame, tačiau kol kas mano sprendimas yra toks. O kaip bus ateityje, niekas nežino“, - pokalbį baigė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)