Anot pašnekovo, šis skandalas ir komentarai jam yra svarbūs tik dėl judviejų su Monika sūnelio Gabrieliaus. „Kitaip net nesukčiau galvos. Žmonės rašo socialiniuose tinkluose ir komentuoja, kad štai, Andrius buvo su dvyliktoke, o dabar dešimtokę pasiėmė. Tai absurdas. Kažkas parašė, o kažkas dar ir komentuoja. Merginai dvidešimt metų.

Ta mergina iš viso Airijoje dirba ir gyvena. Grįžo tik su drauge susitikti. Žinojau ją anksčiau. Ta mergina net ne iš Šiaulių, o Telšių. Veidrodžių daug bute, tai prisifotografavo. Aš nematau, kai fotografuojasi. Neuždrausi. Ir susikėlė į feisbuką. To ir užteko. Monikai juk reikia suformuoti apie mane neigiamą nuomonę. Su ta mergina susipažinau Airijoje ir tiesiog keletą kartų buvome susitikę kavinėje.

Nesuprantu, koks Monikos reikalas, kai ji pati gyvena su vyru. Jau seniai tai žinojau, bet ji mano vaiko mama ir pagalvojau, kad negražu būtų tai viešinti“, – pasakojo jis.

A. Šedžius svarstė, ar dabartiniai jo sutuoktinės veiksmai yra paskatinti pavydo ar noro suteršti jo gerą vardą. „Tai, kad ji apie tai kalba, galima sakyti, jog yra arba pavydas, arba stengiamasi suformuoti neigiamą nuomonę, kad teisme turėtų didesnę persvarą. Ir tos žinutės, kur man sako, kad jis vaiką labai myli, aš tuo tik džiaugiuosi. Gerai, kad šalia jos yra vyras, kuris ir mūsų sūnų myli, ir rūpinasi“.

Ypač daug komentarų jis sulaukė dėl didelio amžiaus skirtumo. 42-ejų politikas prieš penkerius metus vedė Moniką, su kuria susipažino jai dar besimokant mokykloje, o dabar paviešintas jo bendravimas su kita jauna mergina. „Bendrauju su dvidešimtmete, todėl įstatymiškai viskas legalu. Niekas nedraudžia bendrauti su tuo, su kuo noriu. Jei nori kalbėti apie moralę, tegul moralizuoja Donaldui Trumpui, Arvydui Anušauskui, Aloyzui Sakalui... Ten juk žmonos, o čia tik šiaip bičiulė“, – piktinosi vyras.

A. Šedžius sakė, kad antrosios pusės šiuo metu aktyviai neieško, tačiau mielai bendrauja su įdomiomis dailiosios lyties atstovėmis, su kuriomis jį sieja bendros temos. „Jei to nebus – nebendrausiu. Viskas labai paprasta.

Nuo 2017 metų sausio nesame kartu. Būtų skandalas nebent jei su vyru mane pagautų už rankų susikibus. Tuomet jau būtų tikras skandalas. Tačiau dabar... Esu sveikas ir normalus vyras ir bendrauju su moterimis.

Man malonu pabendrauti, jei žmogus yra įdomus. Man tiesiog su moteriška kompanija yra įdomiau nei su vyriška ir tai natūralu.

Mergina supyko, nes be reikalo buvo įtraukta į tokį viešą santykių aiškinimąsi. Jos nuotraukos paviešintos, bet ji pati viešai tai įkėlė. Tik gailisi, kad be reikalo išpublikavo“.

Itin dėl šio skyrybų skandalo išgyvena vyresnėlė žinomo vyro dukra. Anot pašnekovo, ji vis svarsto, kam reikalingos šios viešos apkalbos, tačiau dėl žmonių, su kuriais tėtis palaiko ryšius, nepriekaištauja.

Su pačia M. Šedžiuviene šiandien susisiekti DELFI kol kas nepavyko.

Primename, jog neseniai iškilus į viešumą šiems jų gyvenimo faktams pora prasitarė ir apie informaciją, jog M. Šedžiuvienė turi naują širdies draugą.

Jau kuris laikas nesėkmingai besiskirianti pora nesutaria dėl vaiko globos ir turtinių klausimų. Tiesa, vedybų sutarties jie nebuvo pasirašę.

„Daugiausiai klausimų vis dėlto iškyla dėl vaikų. Iš mano pusės aktualiausias klausimas – sūnus Gabrielius. Monikai skyrybos neįdomios ir šį klausimą ji yra atidavusi advokatams, kuriems, žinoma, svarbios ne vaiko teisės, o atlygis. Ji sakė, kad jai nieko nereikia, bet 7000 eurų už teisines paslaugas yra nemaži pinigai. Ji iki galo nesupranta, kad teisininkai už savo darbą pinigus vis tiek atsiims, o mes juk galėtume juos skirti vaikui išlaikyti“, – dar prieš kurį laiką duodamas interviu pasakojo verslininkas.

Tuomet vyras svarstė, jog galbūt jo sutuoktinei neigiamą įtaką daro draugai, o jos elgesys su vyru pasikeitė, nors jis ir pripažino, kad ji yra gera mama. „Monika yra gera ir rūpestinga mama. Ji dėl uodo įgėlimo gali sukelti paniką. Ji itin rūpinasi vaiku ir man tai patinka“. Jis ne kartą pabrėžė, jog jam šiuose santykiuose svarbu tik tai, kad būtų tinkamai rūpinamasi judviejų sūneliu, o skyrybų išvengti jau nepavyks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)