„Ir nors mano gimtadienis tik po savaitės rugpjūčio 7 d., aš galiu sakyti, kad šiąnakt buvo mano kitas gimtadienis, nes likau gyva. Po incidento kelyje Trakai-Vilnius, vos per plauką likę gyvi sveiki su tą patį stresą patyrusio kito automobilio keleiviais Domu ir jo pakeleivėms (iš streso net vardus pamiršau, atsiliepkit) pirmiausia sustojome šalikelėje įjungę avarines šviesas, išlipome iš automobilių ir apsikabinome. Išsiglėbeščiavome ir sveikinome vieni kitus su gimtadieniu. Dar pakalbėjome, aš dar ant visų miškų užplėšiau „Mūsų linksmas gyvenimas“, o jie pasakė, kad dabar visai kitaip jiems ta daina skambės“, – socialiniame tinkle rašė Donalda.

Moteris itin dėkojo kitu automobiliu važiavusiam Domui, dėl kurio greitos reakcijos jiems visiems pavyko kelionę baigti ne griovyje: „Ačiū už tai kad važiavai 75 km/h greičiu, kad spėjai paspausti ant stabdžių ir mestis į šalikelę. Ačiū likimui, kad skardis buvo už pusmetrio, kad buvo greitėjimo juosta mums dešinėje ir turėjome kur pasitraukti. Gerai, kad ir aš važiuodama ne telefoną skrolinu, kaip dažnai matau vairuotojus darant, o žiūriu į kelią. Norėjosi bučiuoti tą greitėjimo juostą ir glebesčiuotis iš laimės, kad likome gyvi keturi žmonės“.

„Tik įsivaizduokite, važiuoju, priešais mašinytė rieda, artėja saugumo salelė, dabar jų daug ten, kur posūkiai. Iš dešinės kuoliukų bortelių jūra, mes važiuojame tiesiai ir tik staiga matau, kaip priekyje važiuojantis automobilis staigiai stabdo ir metasi į šoną, po mikro nano ar kokios ten sekundės dalies prieš mane automobilio žibintai (kažkoks pridurkas važiuoja tiesiai į mus ne savo kelio puse!). Instinktyviai suktelėjau dešinėn sureagavusi į priešais važiavusio Domo stabdymą ir sukimą šonan. Tas automobilis, kuris priešpriešais atvažiavo į mus savo juostą palikęs kitoje saugumo salelės pusėje, nunešė porą kuoliukų. Viena iš su Domu važiavusių merginų informavo pareigūnus telefonu apie neadekvatų vairuotoją kelyje“, – istoriją tęsė ji.

Savo pasakojimą ji baigė jautria gaida: „Kai pagalvoji, kad planuoji, džiaugiesi, myli, o visa tai gali akimirksniu dingti ir net ne dėl tavo, o kažkieno kito, kurio net nepažįsti kaltės, darosi baisu. Bet šiandien su antru gimtadieniu mane ir Domo ekipažą. Myliu visus ir važiuoju į Žiežmarius vesti miesto jubiliejaus, 13 val.“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)