Prieš kiek daugiau nei pusantrų metų apie vestuves prabilusi pora pagaliau ryžosi vienam svarbiausių savo gyvenimo įvykiui.

Pirmasisi į bažnyčią atvykęs Martynas Kavaliauskas spinduliavo gera nuotaika: „Dabar tik reikia sulaukti nuotakos“, – juokėsi vaikinas.

Ceremonija kiek vėlavo, nes į prie bažnyčios vis dar buvo laukiama Rusnės, todėl susirinkusieji pradėjo nerimauti – kur gi nuotaka? Tačiau neilgai trukus, pasirodė ir dainininko išrinktoji.

Prie altoriaus jaunoji žengė vestuvinės mados ir stiliaus studijos „D'Dress“ įkūrėjos ir vadovės Daivos Šimkevičienės sukurta ir „Annos Sposos“ mados namų specialiai Rusnei pasiūta suknele.

Įžengę į Katedra, iš jos pora jau išėjo kaip vyras ir žmona: „Ačiū visiems susirinkusiesiams“, – dėkojo naujau iškepti sutuoktiniai bei nuskubėjo vestuvinei fotosesijai.

Martynas ir Rusnė – draugai nuo vaikystės. Rusnė dirba viešųjų ryšių žurnaliste, o Martynas – Lietuvoje išgarsėjo realybės šou „X faktorius“ laidose, vysto solinę karjerą, dalyvauja įvariuose TV projektuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)