Prieš daugiau nei dešimtmetį Renata pakliuvo į autoįvykį, kurio metu jai sutrupėjo kelio sąnario kremzlė.

„Prieš 15 metų papuoliau į eismo įvykį – į mane atsitrenkė dideliu greičiu lėkusi mašina, tuo tarpu mano automobilis įlėkė į kitą transporto priemonę – taip susidūrė penki automobiliai. Atsipeikėjau tik ligoninėje, man buvo lūžusi kelio girnelė. Visus metus beveik nevaikščiojau, buvo įsukti varžtai, jau netgi buvau susigyvenusi su ta mintimi, kad negalėsiu normaliai vaikščioti, kadangi man buvo nesėkmingai atlikta operacija, dėl kurios šlubavau net dvejus metus“, – prisimena ji.

Šiandien dainininkei yra išlikęs ne tik šis nemalonus prisiminimas, bet ir vis dar juntamas kelio skausmas, kuris bėgant laikui tik stiprėja.

„Turėjau dvi sudėtingas kelio operacijas ir viskas buvo lyg ir gerai, tačiau tai, kad yra reikalinga trečia operacija žinojau. Vis ją atidėliojau, kol neskaudėjo. O dabar, nuo didelio darbų ir repeticijų krūvio, vėl atsirado nepakeliamas skausmas“, – tikina grupės „Panteros“ narė.

Renata šiuo metu ieško traumatologo, tačiau atšaukti būsimo koncerto neketina, mat nenori nuvilti gerbėjų.

„Dabar važiuoju į koncertą ir sėdžiu sukandus dantis iš skausmo. Bijau net pagalvoti, kad dar reikės užsidėti batelius. Ieškau traumatologo, nes sveikata brangiausia“, – DELFI sakė ji.

Renatos Gaidan koja
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)