Lietuvos pajūryje dalį savo atostogų leido ir J. Leonavičiūtė, kuri apsilankė ne tik „Aurum 1006 km lenktynėse“, bet ir lepinosi kiek ramesniu poilsiu Palangos paplūdimyje. Socialiniuose tinkluose pasidalintose nuotraukose sunku nepastebėti, kad Jolanta demonstruoja pavydėtiną figūrą.

Puikų fizinį pasiruošimą atspindi keletas kadrų, kuriuose sporto trenerė pozuoja stovėdama ant rankų ar pozuodama su bikiniu, kur galima aiškiau pastebėti sporto salėje sukurtus raumenis bei ryškų pilvo presą.

Anksčiau DELFI kalbinta J. Leonavičiūtė išdavė, kad dabartinėmis savo kūno linijomis yra patenkinta, tačiau leidžia sau ir pasmaguriauti. „Dabar esu visiškai patenkinta savo kūnu ir pasiekimais. Norėčiau tai išlaikyti ir leidžiu sau galbūt daugiau suvalgyti. Ypač mėgstu saldumynus, tokius kaip pieniškas šokoladas ar kondensuotas pienas. Traškučių sau leidžiu suvalgyti kartą per mėnesį ir man to visiškai pakanka“, – sakė ji.

Paklausta apie sekso simbolio etiketę, kuri jai buvo klijuojama ilgus metus ji tik nusijuokė. Į tai rimtai nežiūrinti sporto trenerė įsitikinusi, kad tai labiau televizijos sukurtas įvaizdis nei tikrovė: „Seksualumas sklinda iš vidaus ir aš pati to neakcentuoju. Žinote, kas maloniausia, kad komplimentus, ypač po varžybų, man žeria moterys. Socialiniuose tinkluose sulaukiu malonių jų žinučių ir klausimų apie sportą, sveiką mitybą. Mielai atsakau ir dalijuosi patarimais, o vyrams, kurie kur nors kviečia, tiesiog atsakau, kad turiu su kuo pavakarieniauti. Turbūt nebuvo nei karto, kad būčiau susitikusi su kuo nors iš „Facebook“ išgerti kavos“.

Piktus komentatorius, kurie rašo, jog sportuojančios merginos yra panašios į vyrus Jolanta taip pat blokuoja. „Mano raumuo yra smulkus. Kai įtempiu raumenis ir pozuoju varžyboms, atrodau kitaip, tačiau esu smulki. Sportuojančios merginos atrodo visiškai kitaip be varžyboms skirto grimo ir neįtempusios raumenų, o piktus komentarus dažniausiai rašo tik žmonės, kurie visiškai neturi nieko bendra su sportu, todėl žiūrėti į tai rimtai neįmanoma“, – teigė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)