Nors Rūtos ir jos mylimojo Mindaugo poilsis tetruko 4 dienas, ji tikina, kad ši kelionė buvo labai maloni ir laukta.

„Atostogauti Ispanijoje buvau pirmą kartą. Pabuvome tik keturias dienas, tad teko nemažai skubėti, nes norėjome kuo daugiau viską pamatyti. Nelabai spėjome atsipalaiduoti, bet kelionė buvo smagi. Smagiausia buvo plaukioti su katamaranu, grojant salsa muzikai, kepant barbekiu. Taip pat buvo malonu panardyti, pasimaudyti, važinėjomės vandens motociklais“, – įspūdžius prisimena ji.

Buvusi manekenė atskleidė, kad ši kelionė buvo viena prabangiausių.

„Norėjome apsistoti gražiame, prabangiame viešbutyje. Pirmą kartą sau leidome taip prabangiai praleisti tris naktis. Na, 300 eurų už parą dar tikrai nesame mokėję. Tačiau buvo Mindaugo gimimo diena, tad šįkart sau tai leidome. Buvo tikrai smagu, prisilietėme prie tos malonios prabangos, ko dažniausiai sau neleidžiame“, – sako pašnekovė.

Kelionės metu pora mėgavosi pusryčiais viešbutyje, o vėliau lankydavosi restoranuose ar vietinėse kavinukėse bei prekybos centruose.

„Steikas kainuoja apie 30 eurų, krevetės – 16-18 eurų, žuvis – apie 25 eurų. Dviese pavalgyti kainuoja apie 50 eurų. Jeigu dar norisi vyno taurės ar kitų gėrimų – kiekvienas iš jų prasidės nuo 10 eurų. Kalbant apie pinigus, galbūt iš tikrųjų yra geriau važiuoti ten, kur viskas įskaičiuota“, – pripažįsta ji.

Rūta prisipažino, kad dar net nespėjo suskaičiuoti visų atostogų išlaidų, tačiau ši trumpa kelionė jai ir jos mylimajam atsiėjo maždaug apie 1 600 eurų.

„Buvo nemažai išlaidų. Tiesą sakant, net nesinori skaičiuoti. Manau, kad viskas kainavo apie 1 600 eurų. Viešbutis – 900, skrydis – 300, mano pasiruošimas – 250 eurų ir visa kita. Bet buvo verta. Už tas emocijas, kurias mums pavyko sukurti, nesu prieš sumokėti“, – dėstė moteris.

Rūta kelionės metu gailisi tik vieno dalyko, kad prieš ją nespėjo susirasti jai labiausiai patinkančių lankytinų vietų – tokiu būdu ji bei jos mylimasis būtų sutaupę ne tik laiko, bet ir pinigų.

Apie 250 eurų moteriškų praktikų įkūrėja ir knygos autorė skyrė savo atostogų įvaizdžiui sukurti, dėl kurio teko atsisakyti SPA malonumų.

„Labai norėjau investuoti į savo pasiruošimą kelionei. Pasisiuvau keletą kostiumėlių, prie jų derinau rankinukus, basutes. Susigalvojau trims dienoms skirtingus įvaizdžius – rytui ir vakarienei. Šįkart į tai investavau daugiausiai, tad teko atsisakyti kitų malonumų – pavyzdžiui, SPA. Turime savo biudžetą ir žiūrime, ką sau galime leisti ir ko ne“, – sakė ji.

Daugelyje Ispanijoje darytų kadrų Rūta pozuoja su maudymosi kostiumėliu – nemažai dalis šią moterį socialiniuose tinkluose sekančių žmonių domisi jos lieknos figūros paslaptimis. Pasirodo, kad to pasiekti jai padeda ne tik realūs darbai, bet ir mintys.

„Jaučiuosi puikiai. Manau, kad jeigu moteris jaučiasi graži pati sau, tai ir vyrui ji patiks. Tada ir atostogos šviesesnės būna. Labai didelių paslapčių tikrai nėra. Su treneriu sportuoju bent tris kartus per savaitę. Taip pat darau moteriškas praktikas, kurių metu užsidedu ausinukus ir kartoju visokius pozityvius teiginius. Tai man padeda išlaikyti meilę sau. Žinoma, taip pat man padeda sportas, sveika mityba, geras miegas ir pozityvus požiūris į gyvenimą – niekad sau neprisikalbu, kad mano traukinys jau nuvažiavo. Visada žiūriu ir lygiuojuosi tik į jaunesnes ir gražias moteris, tokiu būdu kiekvienais metais galiu atrodyti vis geriau, vis sveikiau. Kitokios informacijos į save aš net neįleidžiu“, – DELFI pasakoja moteris.

Paklausta, ar nebijo su pasauliu internete dalintis savo džiaugsmingomis gyvenimo akimirkomis, Rūta tikina, kad būna visko, tačiau bėgant laikui ji išmoko vengti negatyvo.

„Būna visko, tačiau komentarų apie save nebeskaitau. Manau, kad visi prieina kažkada tą tašką. Iš tikro reikia labai daug pastangų, kad išliktum aukštumoje, kuomet tu gali mėgautis gyvenimu. Stengiuosi iš gyvenimo nerinkti nieko, kas mane smukdytų, todėl visada atsirenku, ką į save dėti – tiek mitybos, tiek minčių atžvilgiu. Ir tai man veikia“, – tikina pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (316)