Neseniai iš Turkijos grįžusi ir visus vėl savo sąjunga nustebinusi Jasaičių šeima įrodė, kad tai – nebuvo vienkartinis įvykis. Bendrą laiką kartu pora leidžia vis dažniau. Sutuoktiniai kartu sutiko savo sūnaus 3-iąjį gimtadienį ir romantiškai mini vestuvių metines – šios sukakties metu O. Pikul džiaugėsi maloniu vyro dėmesiu ir gauta gėlių puokšte.

„5 metų proga – puokštė!“ – šalia didelės gėlių kompozicijos socialiniame tinkle brūkštelėjo dainininkė. Greta galima pamatyti ir kitą nuotrauką – poros asmenukę, pozuojant šalia romantiškos vyro dovanos.

Oksanos Pikul akimirka

Tiesa, sutuoktiniai iki šiol laikosi tylos įžadų ir savo santykių viešai nekomentuoja. Kaip DELFI sakė Oksana, taip jiedu nusprendė dėl sūnaus gerovės. Tad iki šiol oficialaus patvirtinimo, kad apie skyrybas mąsčiusi pora susitaikė, nėra.

Dar neseniai O. Pikul išpublikavo nuotrauką, kurioje ji laiminga kartu su vyru ir sūneliu Dominyku džiaugiasi kaitria Turkijos saule ir spalvingomis papūgomis.

Šis kadras sukėlė tikrą klausimų audrą. Gerbėjai suskubo klausti, ar šeima ir vėl kartu, o skyrybų skandalas liko praeityje? Pati Oksana kol kas tiesiai į šį klausimą neatsako, tačiau socialiniame tinkle „Instagram“ publikuoja iškalbingas nuotraukas. Dar prieš kurį laiką Jasaičiai atostogavo ir Šventojoje.

DELFI primena, kad žinomos poros skyrybų drama ir asmeninio gyvenimo detalės į viešumą iškilo dar po Naujųjų metų kai Oksana kreipėsi į pareigūnus dėl galimai smurtaujančio ir alkoholiu piktnaudžiaujančio vyro veiksmų.

Vėliau įsisukus skandalui grasinimų sulaukė ir Simas. Tuomet Jasaičių konfliktas po smurto artimojoje aplinkoje pakrypo nauja linkme, kuomet sportininkas dėl grasinimų susidoroti kreipėsi į sostinės policiją. S. Jasaitis, į komisariatą atvykęs su advokatu Albertu Bandžiumi, pateikė pareiškimą, prašydamas krepšininką pripažinti nukentėjusiuoju po gautų grasinimų. Įtariamuoju sportininkas prašė pripažinti esą O. Pikul artimą žmogų. Neįvardijamas vyras, anot S. Jasaičio, skambino ir siuntė SMS žinutes, kurių turinys gąsdino. Policijos buvo prašoma pradėti ikiteisminį tyrimą dėl grasinimų susidoroti.

Susisiekus su O. Pikul-Jasaitiene, ji DELFI sakė negalinti kontroliuoti to, ką viešoje erdvėje rašo ar sako jos gerbėjai. „Mano profilį seka daugiau nei 80 tūkst. žmonių, tad ten, manau, galite rasti daugybę įvairių minčių. O Bandžius yra, matyt, mano sekėjas ir didis gerbėjas, tyrinėjantis kasdieninius skelbimu“, – teigė ji.

Vėliau į viešumą iškilo ir daugiau faktų. Prakalbo ne tik patys sutuoktiniai, bet ir su jais poruojami asmenys. S. Jasaičio mylimąja neva laikoma panevėžietė Arūnė televizijoje ir naujienų portaluose komentavo jų pažintį, o kiek vėliau prakalbo ir Kipre laiką kartu su O. Pikul leidęs verslininkas Vaidas, kuris sakė, jog tarp jų – tik draugiški santykiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (561)