Dėl geriausiojo titulo kovojo Dovydas iš „120”, Gia Luca, Gabrielė ir Evelina iš „Golden age“, Jolanta Leonavičiūtė, Kaia, Karolina Meschino, Mindaugas Rainys, Ramūnas Rudokas, DJ Rikko el Gato, aktorė Žiedūnė Mardosaitė ir britų dainininkas Joel Edwards.

Pirmąją vietą laimėjo Dovydas, antrą Žiedūnė, o trečią Jolanta. Nugalėtojai džiaugėsi vienas kitą laistydami putojančiu gėrimu kaip tikri F1 lenktynininkai.

Prieš pat traukos lenktynes aktorius R. Rudokas buvo ramus ir visai nesijaudino. „Laimi stipriausi automobiliai ir vairuotojai, kurie turi greičiausią reakciją“, – tikino jis. Aktorius automobilį jau vairuoja daugiau 30 metų, tad abejonių dėl savo įgūdžių neturėjo.

Priešingai nei jis, socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino prisipažino, kad šiek tiek jaudinasi, nors rimtai į šias lenktynes nežiūri. „Prieš lenktynes visai nesijaudinau, bet dabar pradeda imti jauduliukas. Bijau šviesoforo, kad laiku sureaguočiau, o ne vairavimo ar greičio“, – sakė Karolina Meschino.

Mergina automobilį vairuoja nuo 18 metų ir atvirauja, kad vairuodama savo sportinį automobilį mėgsta retkarčiais ir palakstyti. Prieš pat startą ji nepatingėjo ir pasitvarkyti savo makiažą.

Pasiteiravus, ką ji planuoja veikti Palangoje, neseniai su širdies draugu išsiskyrusi socialinių tinklų žvaigždė sakė, kad į Palangą atvyko viena ir čia planuoja būti iki liepos 29 dienos. „Atvažiavau viena, bet čia tiek draugų, kad tikrai turėsiu ką veikti. Per tą laiką planuoju ir gerai patūsinti, ir ramiai pailsėti“, – sakė ji.

Prieš pat kvalifikacinių lenktynių startą italas Gia Luco savo konkurentams palinkėjo likti už jo. „Pats taip dažnai nevažiuoju, esu tėtis“, – juokėsi jis. O Dovydas iš grupės „120” prisipažino, kad labai dažnai mėgsta gatvėmis „palakstyti“, tačiau reikalų su policija, sakė, dar neturėjo ir viliasi, jog neturės.

Britų atlikėjas J. Edwardsas Lietuvoje lankosi ne pirmą kartą ir tikino, kad galimybė dalyvauti traukos lenktynėse – svajonių išsipildymas. „Galima sakyti, kad aš beveik užaugau ant traukos lenktynių trasos“, – kalbėdamas su DELFI žurnalistais juokėsi britas. Paklaustas, kaip jam Lietuva, atlikėjas tikino, kad lietuviai yra ypač svetingi ir kad jis čia galėtų gyventi.

Didžiajai daliai traukos lenktynių dalyvių sudėtingiausia pasirodė neužmigti prie vairo ir laiku pradėti važiuoti. Dar prieš lenktynių pradžią Gia Luca nerimavo dėl „eglutės“ – taip jis pavadinimo lenktynių šviesoforą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)