Viso proceso metu įvairiausius kaltinimais vienas kitam svaidžiusiusis pora teismo salę vis dar paliko kaip sutuoktiniai, nes turėtų vykti dar vienas posėdis.

Ketvirtadienį prieš prasidedant posėdžiui Gintarė teigė, kad pagrindinis jos tikslas, kurio ji ir siekia šioje skyrybų byloje – užtikrinti savo dukros gerovę ir saugumą. Pasak moters, iki dabar Marco jai grasina, kad jei teismo sprendimas jam bus nepalankus – imsis veiksmų. Kokių veiksmų vyras žada imtis, moteris nedetalizavo.

Nėra paslaptis, kad šioje byloje figūruoja ir turtinės dalybos. Konkrečių sumų Gintarė nenorėjo atskleisti, tačiau teigė, kad tai jos finansiškai nepaveiks.

Paklausta, ar išsiskyrusi nesukels kliūčių byvusiam vyrui matytis su dukra, Gintarė buvo kategoriška.

„Jis su ja matosi ir tam aš nesudarau ir nesudarysių jokių kliūčių. Paskutinį kartą su dukra jis matėsi praėjusį sekmadienį“, - sakė dainininkė.

Tačiau Marco, kaip ir prieš praėjusius posėdžius, kaltino Gintarę, Lietuvos teisėsaugos sistemą bei teigė, kad jam nėra sudaromos sąlygos mūsų šalyje gauti darbą.

Pati dainininkė neslėpė, kad nekantrauja greičiau pabaigti varginantį bylos procesą. Atlikėja, prieš įžengdama į uždarą posėdį, dar spėjo ir pajuokauti: „Nekantrauju kol atgausiu buvusią pavardę“.

Nuo idilės iki grasinimų susidoroti

Žinomos moters ir karštakošio kanadiečio bendrame gyvenime ir skyrybose netrūko muilo operą primenančių scenarijų, tačiau, deja, laimingos pabaigos buvę sutuoktiniai nesulaukė.

2013 m. susižadėjusi, o vėliau slapta susituokusi pora neslėpė savo jausmų socialiniuose tinkluose.

Po vestuvių M. Andre Canuelis savo „Facebook“ anketoje rašė: „Pagaliau radau tą vienintelę, kurios svajonės, gyvenimo ambicijos, noras keliauti ir daryti gerus darbus sutampa su manosiomis. Ji mane verčia jaustis Dievu ir aš užtikrinsiu, kad ji jaustųsi su manim kaip tikra karalienė.“

Gintarė savo ruoštu taip pat rodė neišblėstančią meilę savo sutuoktiniui. Dvejas skyrybas prieš tai išgyvenusi moteris, atrodė, pagaliau sutiko savo išrinktąjį.

2014 m. Gintarei ir Marco gimė dukrelė Sofia. Vyras ir toliau lepino savo išrinktąją, dovajojo jai brangiausias dovanas ir tiesiog mėgavosi šeimyniniu gyvenimu. Tačiau tokia idilė truko neilgai.

Praėjus metams po dukters gimimo Marcas paliko Lietuvą ir išskrido į gimtąją Kanadą. Tada vyras savo socialinio tinklo platformoje rašė apie tai, kaip Gintarė iš jo nori atimti dukrą, kaltino draugus apgaudinėjimu bei teigė išgyvenantis sunkiausią gyvenimo etapą.

Pati atlikėja savo byrančią santuoką aiškino pinigų nepasidalinimu, nuolatiniais barniais ir nesutarimais, tačiau vėliau atsitvėrė tylos siena.

Po to, kai 2018 m. į Lietuvą grįžęs Marco sukėlė tikrą siaubą Gintarės gimtinėje – bandė įsibrauti į namus, priešinosi policijos pareigūnams, o vėliau sulaikytas ir pristatytas į policijos komisariatą toliau siautėjo, ilgai tylėjusi atlikėja nusprendė paviešinti savo bendro gyvenimo su kanadiečius užkulisius.

Televizijos laidoje dainininkė atvirai pasako apie patirtą smurtą, judviejų vaikelio netektį, grasinimus susidoroti bei atimti ir į Kanadą išsivežti dukrelę Sofią. Tada moteris sakė, kad gyvena siaube ir baiminasi dėl savo šeimos gerovės.

Marco tokius kaltinimus kategoriškai neigė, tačiau pripažino, kad tada policijos komisariate elgėsi neadekvačiai, tačiau savo veiksmus aiškino temperamentingu krauju.

Kaltinimai liejosi per kraštus

2018 m. vasario mėn. pagaliau prasidėjo teisiniai procesai kanadiečio ir atlikėjos santuokai nutraukti. Visos bylos metu Marco savo dukros motiną kaltino įvairiausias dalykais – nuo mokesčių slėpimo iki pakrikusios psichikos.

Gintarė, kaip ir praeityje, nuo komentarų susilaikė, tačiau neištvėrusi pastovaus buvusio sutuoktinio, kaip pati sako, melo, nusprendė netylėti.

Moteris pasakojo, kad visos Marco istorijos yra sugalvotos vien tam, kad sulauktų palaikymo iš visuomenės bei galbūt palankesnio teismo sprendimo, o psichologinių problemų turi pats kanadietis.

Gintarė, išgyvenusi jau trečiąsias skyrybas, sako pradėsianti naują gyvenimo etapą. Kol dėl savo ir šeimos garbės kovojo teisme, moteris buvo sustabdžiusi muzikinę karjerą, tačiau dabar, kaip teigia atlikėja, po truputį grįžtą į sceną.

Dainininkė ruošiasi ir naujam, dar nebandytam amplua – parašyti, iliustruoti ir išleisti pasakų knygą savo dukrelei. Surinktas lėšas už parduotas knygas moteris žada paaukoti diabetu sergantiems vaikams gydyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)