Seniai ir drąsiai paneigusi faktą, kad mažosios sesės lieka vyresniųjų šešėlyje, jaunesnioji Jakučinskaitė subūrė geriausius grožio profesionalus į „Mad Beauty Squad“ grožio saloną.

„Taip, gyvenime aš baisi perfekcionistė ir neradau tokio salono, kur viskas butu tobula, aplinka, kosmetika, komanda. Taigi todėl nusprendžiau sukurti ji pati!“ - teigia stilinga mergina.

„Drąsos nereikėjo, tiesiog atėjo laikas savo verslui. Jau 10 metų esu plaukų stilistė. Dirbau tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Patirties įgavau daugiau nei dešimtyje įvairiausių pasaulio salonų, priklaususių įvairių kultūrų žmonėms. Teko pažint, kaip kerpasi ir kokius grožio ritualus turi anglai ir kinai, turkai ir marokiečiai, koks įdomus yra olandų ir australų grožio paslaugų stilius ir pan. Galima sakyti, kad esu pilna patirties, naujovių ir pažįstu visus pasaulio plaukus“, - šypsosi į „Mad Beauty Squad“ įkūrėja.

Margarita Jakučinskaitė teigia, svajojanti, kad naujieji grožio namai taptų jaukia vieta, kurioje klientas gautų ne tik išskirtinai kokybiškas paslaugas, bet ir galėtų tapti draugu bei smagiai praleistų laiką.

„Grožio puoselėjimo ritualai yra neabejotina gyvenimo laimės dalis“, - akį merkia verslininkė.

Trečiadienio vakarą į Margaritos kirpyklos kėdę atidarymo proga grožio eksperimentui ryžosi atsisti tokie gerai žinomi žmonės kaip Agnė Jagelavičiūtė, Karolina Meschino, Marija Grabštaitė, Viktorija Jakučinskaitė ir kiti.

Salono atidarimo akimirkos ir eksperimentai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)