Interviu JAV žurnalui "Vanity Fair" jis santykius su 35 metais jaunesne korėjiete pavadino "geriausiu dalyku, atsitikusiu jo gyvenime". Žinia apie W. Alleno meilės ryšius su Soon-Yi1992-aisiais sugriovė ilgametę režisieriaus santuoką su aktore Mia Farrow ir smarkiai pakenkė jo reputacijai.

Tačiau W. Allenas, jo paties teigimu, dėl nieko nesigaili ir viską vėl darytų taip pat. Tai, kad M. Farrow tuomet aptiko jo darytas nuogos Soon-Yi nuotraukas, buvo "vienas tikrai laimingų mano gyvenimo atvejų", kalbėjo režisierius. Klaida buvo tik tai, kad jis anksčiau nenutraukė santykių su M. Farrow.

W. Allenas, kuriam gruodžio 1-ąją sukaks 70 metų, savo kūrybą įvertino tik pažymiu "gerai". Jis teigė nesijaučiąs tokiu didžiu režisieriumi, kaip Federico Fellini. To paprasčiausia nėra jo genuose. Anot kūrėjo, netiesa, kad su amžiumi žmogus tampa protingesnis. "Visa tai yra nesąmonė. Aš šiandien vėl kartočiau visas savo klaidas", - prisipažino režisierius.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją