Tačiau antradienio vakarą DELFI susisiekus su Elle Grigaitis, ji pati dar kartą patikino, kad tai, ką yra pasakojusi apie santykius gegužės mėnesį - tiesa.

„Mano pasakojimas DELFI nebuvo išgalvotas. Bandome aiškintis tarpusavyje, tačiau išsiskirti nenorime“, - patikino ji.

Ne paslaptis, kad DELFI Elle gegužę duotas interviu itin papiktino Ž. Grigaitį. Jis neslėpė pykčio dėl sutuoktinės išsakytų minčių apie jųdviejų santuoką. Praėjus keletui mėnesių po to, kai skaudžiais išgyvenimais apie savo santuoką DELFI pasipasakojo Elle Grigaitis, Žilvinas vienam naujienų portalui teigė, esą gegužę paskelbta informacija apie jo ir sutuoktinės santuokos krizę - melaginga.

„Mes jau 12 mėnesių negyvename kartu. Jis mėgaujasi savo laisve ir vienišiaus gyvenimu Vilniuje, o tai man netinka. Aš užaugau itin katalikiškoje lietuvių emigrantų šeimoje ir tikrai tikiu santuoka. Tekėjau labai mylėdama po savo velionio vyro mirties. Dar ir dabar tikiu, kad susituokus žmones išskiria tik mirtis. Tiek pirmąkart, tiek antrąkart tekėdama tikėjau, kad tai amžiams. Tačiau dabar galiu drąsiai pasakyti, kad jis sudaužė mano širdį“, – skaudžia santuokine patirtimi su DELFI gegužę dalijosi Elle Grigaitis.

„Oficialiai niekas dar neįvyko. Jei atvirai, daug kas dar neišsiaiškinta iki galo. Mes bendraujame ir susitinkame, tačiau aš esu laisva moteris. Jis labai charizmatiškas vyras ir linkiu jam tik paties geriausio. Nežinau, bet oficialiai taškas dar nėra padėtas“, - DELFI pasakojo E. Grigaitis.

Paklausta, ar daugybę klausimų visuomenėje sukėlusi santuoka buvo tikra, ji tik nusišypsojo: „Žinoma. Tai buvo tikra santuoka ir kurį laiką viskas buvo gerai. Atstumas ir skirtingi pomėgiai, gyvenimo būdas išskiria žmones“, – sakė pašnekovė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)