Garsi kulinarė prisipažino, kad viešai prabilti apie ketvirtąjį nėštumą nebuvo lengva, mat jautė visuomenės spaudimą.

„Man buvo gana keista ir truputį nedrąsu garsiai prisipažinti: aš noriu dar vieno vaiko! Nes norėti pirmo – priklauso, antro – normalu, trečio – po pertraukos aišku, suprantama, bet ketvirto???!!!! Ką tu sau galvoji? Tu proto netekai? Kažkaip man rodės, kad tokia bus bendra nuomonė“, – savo mintimis dalijosi ji.

Nepaisant to, Beata tiki, kad jos jauniausiam sūnui Hariui augti su mažu broliuku ar sesute bus linksmiau ir įdomiau.

„Visi elgiasi pagal savo patirtį ir taip, kaip jiems atrodo geriausia. Man nebuvo sudėtinga auginti Izabelę ir Jurgį vieną po kito, aš kasdien džiaugiuosi, kad turiu sesę, kuri praktiškai tik vos vos jaunesnė“, – prisipažino B. Nicholson.

Kulinarinų knygų autorė, kalbėdama apie šeima, negaili gražių žodžių savo vyrui.

Beata Nicholson su vyru Kaune atidarė restoraną

„Tomas tikrai augina vaikus su manimi, tad aš galiu ir šeimoje, ir veikloje būti... Taigi ketvirtas vaikas! Taip jutau ir taip norėjau. Žinoma, pasakytumėt – tai niekada nesibaigianti buitis ir amžina virėjos ir skalbėjos karjera namuose, bet ir meilės, tikrumo, pilnatvės ir veiklos niekada netrūks“, – tikino ji.

Laimės akimirkomis gyvenanti Beata pridūrė: „Geriausias laikas yra dabar! O mano pilve vėl laikinas butas ir statybos darbai!“.

Visad apie didelę šeimą svajojusi TV laidų vedėja trečiojo kūdikio Hario susilaukė praėjusių metų pavasarį. Kartu su vyru ji taip pat augina dukrą Isabellą Meilę ir sūnų Jurgį George'ą.

DELFI primena, kad pora susituokė 2003 metais ir atšoko dvejas vestuves – pirmąsias iškėlė Lietuvoje, o kitas paminėjo Jungtinėje Karalystėje, kur jiedu gyveno iki 2013 metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (397)