Tailande kartu su vyru dvi savaites viešėjusi Gabrielė sako, kad tai buvo pirmas kartas, kuomet ji ir jos vyras išvyko ilgesniam laikui be dukrelės Adrijos. „Prižiūrėti ją palikome mano tėvams. Labai jos pasiilgome“, – tikina jauna mama.

Sostinės ir salų kontrastai

Dainininkė pasakoja, kad šiuo metu Tailande vyrauja lietingas sezonas, tad kartu su vyru, įvertinę situaciją, pasirinko aplankyti tik dvi salas – Ko Samui ir Ko Pha Ngan.

„Norėjome aplankyti ir daugiau salų, bet prasidėjo labai stiprūs lietūs, taigi apsiribojome šiomis. Viena sala buvo panaši į didesnę Palangą, kur gali rasti ir ramybę, ir vakarėlių. Kita sala buvo dar ramesnė. Joje – laukiniai paplūdimiai, džiunglės. Visur keliavome su motoroleriu. Teko pamatyti gyvatę ir driežų. Nors driežai nenuodingi, jie mums simpatijų nekėlė, o vienas net apsigyveno kartu su mumis. Iš pradžių mes manėme, kad į mūsų namelį įstrigo paukštis, kuris skleidžia garsus, tačiau mums buvo pasakyta, kad tai buvo rankos dydžio driežas“, – prisimena ji.

Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų medaus mėnesio akimirka

Kelionės metu Gabrielė ir Ronaldas taip pat leidosi į ekskursiją, kurios metu nardė ir turėjo progą išvysti laukinius gyvūnus.

„Nardėme jūros paviršiuje. Tiesa, šis potyris nesužavėjo – Egipte buvo kur kas įspūdingesni vaizdai. Taip pat aplankydami Tailandą tikėjomės išvysti laukinių gyvūnų, nors jų ir bijojome. Kelyje matėme gyvatę, o medyje – beždžionę“, – pasakoja atlikėja.

Paskutines medaus mėnesio dienas jaunavedžiai leido Tailando sostinėje – Bankoke, kur seksualinės mažumos gali jaustis gana laisvai.

„Penkias dienas galėjome matyti visą sostinės naktinį gyvenimą, kur gatvėse vaikštinėja vyrai, pavirtę moterimis. Mano vyras net kelis kartus susipainiojo – manė, kad tai iš tiesų yra moterys. Jų beprotiškai daug. Tiesą sakant, teko matyti ir gana baisių vaizdų. Sunku suvokti, ką sau leidžia išdarinėti tos neva moterys. Sunku suprasti, ar jos taip elgiasi savo noru, ar yra prostitutės. Kiekvienas turistas, užėjęs į Raudonų žibintų kvartalą, gali išvysti klubus, kuriuose stovi nuogos moterys. Apsaugos ar policijos šalia nebuvo. Tai matyti nebuvo labai malonu, tačiau tai yra Tailandas, juk ši šalis tuo ir garsėja – to neišvengsi. Akivaizdu, kad jų kultūra stipriai skiriasi nuo mūsiškės“, – pastebėjo G. Rutkauskienė.

Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų medaus mėnesio akimirka

Net ir nuėjus į paprastą naktinį klubą pasišokti, kuriame įprastai lankosi europiečiai, pora susidūrė su moteriškais drabužiais, makiažu ir aukštakulniais pasipuošusiais vyrukais.

„Jame beprotiškai buvo daug transvestitų. Labai daug. Mes su vyru net pradėjome diskutuoti, kas yra kas, jam atskirti buvo sunkiau, aš visą laiką ant kaklo įžvelgdavau Adomo obuolį. Jie labai gražūs, jų plaukai sveiki ir blizgantys, jokių barzdų ar ūsų nematyti – galbūt jie naudoja moteriškus hormonus“, – svarstė Gabrielė.

Per visą medaus mėnesį porai teko gyventi ne tik egzotiškose džiuglėse, bet ir prabangiame „Hilton“ viešbutyje, pro kurio langus atsivėrė įspūdinga miesto panorama.

„Nesu didelė gamtos mėgėja. Žinoma, man ji išoriškai labai patinka, tačiau prastai draugauju su visais tais laukiniais gyvūnais, vabalais. Aš mieliau renkuosi miesto gyvenimą“, – prisipažino pašnekovė.

Maistas, kainos ir priaugti kilogramai

Vertindama kelionę į Tailandą Gabrielė tikina, kad ši patirtis patiko ir jai, ir vyrui. Įspūdį paliko ir lietuvio akiai malonios kainos.

„Gerai paieškojus, galima rasti beprotiškai gerų viešbučių su puikiu vaizdu pro langus už 60 eurų ar 80 eurų per naktį. Juk Europoje panašaus stiliaus, kokybės ir aptarnavimo viešbučiai atsieina 200 eurų“, – sako ji.

„Užėjus į paprastą kavinę dviese galima pavalgyti sočiai už 15 eurų. Į tai įeina gėrimas, pirmas ir antras patiekalai, užkandžiai. Tiesą sakant, buvome radę vietą, kur prisivalgėme iki soties, o už viską dviese sumokėjome net mažiau nei 15 eurų. Tąkart aš dar gėriau natūralias mangų sultis, kurios Lietuvoje kainuotų bent 5 eurus“, – pridūrė G. Rutkauskienė.

Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų medaus mėnesio akimirka

Medų kopinėję Rutkauskai kelionėje leido sau atsipalaiduoti ir paragauti visko, ko tą akimirką norėjosi, tad Gabrielė iš šių atostogų grįžo su „papildomu bagažu“.

„Prieš vestuves ypatingai prižiūrėjau savo išvaizdą. Po vaiko gimimo apskritai pradėjau labai rūpintis savo mityba – ne tik dėl kilogramų, bet ir dėl bendros savijautos. O per medaus mėnesį valgiau viską iš eilės. Maiste ten naudojama labai daug prieskonių, daug kas kepama aliejuje, tad tų svorių pokyčių neišvengsi, jei nori viską išragauti. Per dvi savaites priaugau 5 kilogramus. Tačiau jau grįžau į Lietuvą ir tikiu, kad mano svoris atsistatys be jokių didelių pastangų, nes grįšiu į savo įprastą režimą“, – pasakoja Vasha.

Susipynė kasytes, tvėrusias vos parą

Retai eksperimentuoti su savo išvaizda mėgstanti dainininkė atostogų metu pasiryžo trumpalaikiams išvaizdos pokyčiams ir plaukus susipynė į smulkias mėlynomis juostelėmis išmargintas kasytes.

„Nežinau, kas mane taip jose sužavėjo. Tiesiog ėjau gatve ir pamačiau, kaip jos yra pinamos. Akimirksniu panorau tai išbandyti ir aš. Tiesą sakant, pradžioje norėjau pasidaryti dredus, bet vyras mane atkalbinėjo, klausė, ar aš rimtai, tad apsiribojau tik kasytėmis. Jos vyrui labai patiko, nes jam toks įvaizdis yra gana seksualus“, – prisipažino ji.

Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų medaus mėnesio akimirka

Tiesa, netrukus egzotiška plaukų šukuosena dainininkei tapo tikra kančia.

„Tas kasytes man pynė tris valandas. Buvau laiminga iki tol, kol man nereikėjo eiti miegoti. Porą valandų niekaip negalėjau užmigti, nes man labai skaudėjo galvos odą, jaučiau plaukų tempimą. Nepaisant to, kažkaip išbuvau dar visą kitą dieną, bet galvos skausmas nepraėjo, teko net vaistų išgerti. Galiausiai vakare nusprendžiau nebesikankinti ir nuėjus į tą pačią vietą, kasytes išsipyniau“, – pasakojo Vasha.

Nepaisant retkarčiais blogo oro ir kitų smulkmenų, dainininkė tikina, kad ši kelionė jai ir jos vyrui buvo tikru medaus mėnesiu, nes tai buvo pirmas kartas, kuomet jiedu ištisas dvi savaites laiką leido tik vieni du.

Medaus mėnesio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)