Vestuvių rytą, kuomet E. Puidokaitei-Bruzgulienei meilės šventei ruoštis padėjo garsūs bičiuliai, nuotaka avėjo dizainerio Jimmy Choo aukštakulnius. Daugelis mada besidominčiųjų žino, kad apie šio kūrėjo batelius svajoja, ko gero, kiekviena moteris. Šią svajonę Atlantai išpildė jos vyras.

„Kiekviena nuotaka svajoja apie Jimmy Choo batelius – aš taip pat nebuvau išimtis. Kuomet vyko pasiruošimo procesas, aš net nepagalvojau apie juos. Man net nebuvo kilusi mintis, kad tą dieną avėsiu tokius batelius. Likus porai dienų iki vestuvių, nuo Tado gavau dovaną. Jau pamačiusi pakuotę, supratau, kas tai. Buvau beprotiškai laiminga, šokinėjau iš laimės“, – prisimena ji.

Tiesa, labiausiai E. Puidokaitę-Bruzgulienę nustebino jos mylimojo romantiškas gestas prieš pat vestuves – ant baltų aukštakulnių padų paliktas meilės prisipažinimas.

Elenos Puidokaitės-Bruzgulienės vestuviniai bateliai / FOTO: Darius Kučys

Kairįjį batelio padą puošė ranka užrašyti Tado žodžiai: „Beprotiškai tave myliu ir nekantrauju pamatyti bažnyčioje“, o dešinįjį – lotyniška frazė: „Būtinuose reikaluose tebūnie vienybė, abejotinuose – laisvė, visuose – meilė“.

„Batelius Tadas man leido nusinešti tik matuojantis suknelę, visą kitą laiką jie buvo pas jį. O vestuvių rytą juos pamačiau jau papuoštus“, – DELFI sakė nuotaka, kuri neslėpė, kad tokia staigmena ją sugraudino.

„Tikrai labai susijaudinau. Tai buvo labai gražu. Mano vyras yra labai dėmesingas, apgalvojantis net smulkmenas. Tai žmogus, kuris nori, kad būčiau laiminga. Taip ir jaučiuosi“, – pasakojo E. Puidokaitė-Bruzgulienė.

Atlanta džiaugiasi, kad ją mylimasis romantiškais poelgiais stebina gana dažnai, tačiau šis jo gestas pranoko lūkesčius.

Meilės dieną Elena savo vyrą taip pat apdovanojo dėmesiu ir jam įteikė išskirtinį aksesuarą.

„Aš jam padovanojau sidabrines sąsagas su rubinais. Mes apsikeitėme šiomis dovanomis, o jos tapo mūsų vestuvių pradžios simboliu. Taip buvo daug smagiau ir maloniau ruoštis šventei“, – tikina jaunoji.

DELFI primena, kad E. Puidokaitė-Bruzgulienė ir T. Bruzgulis aukso žiedus sumainė liepos 14 d. Arkikatedroje Bazilikoje. Meilės priesaikos žodžius buvusi atlikėja mylimajam ištarė po 18 metų, kuomet likimas juos suvedė ir skyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)