O situacijų, kuomet gili dekoltė tapo vakaro vinimi būta ne kartą. Dar 2016 metais dizainerio Juozo Statkevičiaus madų šou metu prie fotosienelės pozavusi tuometinė Egidijaus Dragūno atstovė spaudai Liubovė Zaiceva susirinkusiems svečiams pademonstravo daugiau nei tikėtasi – apnuogintą krūtį. Tiesa, toks netikėtumas, regis, viešniai nuotaikos visai nesugadino, mat net ir po šio incidento šypsena nuo jos veido nedingo.

2017 metais LRT naujo sezono atidaryme daugiausiai kalbų sulaukė stilistės Viktorijos Šaulytės drabužis. Gili iškirptė po renginio merginą net privertė teisintis. „Sukūrėme (V. Šaulytė ir jos kolega Joringis Šatas, sudarantys stilistų duetą „ŠaŠa“ – DELFI) šį įvaizdį būtent „LRT“ renginiui. Atvira iškirptė tapo šio įvaizdžio akcentu, tačiau visa kita buvo uždara, tad nevulgaru. Rodėme savo naują kūrinį, o ne krūtinę“, – apie tai, kad pasirinktas įvaizdis netraktuotinas kaip stiliaus klaida, tuomet kalbėjo V. Šaulytė.

Ne ką mažiau dėmesio sulaukė ir merginų grupės „Naujosios pupytės“ duetas – Oksana Pikul-Jasaitienė ir Monika Šedžiuvienė, kurios akį traukė skaisčiai geltonomis suknelėmis pramogų pasaulio apdovanojimuose „Žmonės 2018“. Ant raudonojo kilimo sužibėjusios moterys už abi sukneles sumokėjo mažiau nei 500 eurų. Oksanos suknelės kaina – 248 eurai, Monikos – 235. Abu drabužiai buvo įsigyti internetinėje parduotuvėje.

Bene naujausias drąsios dekoltė variantas parodytas žurnalo „Aš Ikona“ naujo numerio pristatyme. Viršelio mergina tapusi Karolina Meschino į vakarėlį atvyko vilkėdama gana atvirą suknelę, kurią taip pat puošė gilus skeltukas. „Mano didžiausia misija šiandien yra ta, kad niekas neiškristų ir neužliptų ant suknelės. Aš baisiai jaudinuosi. Aš niekada tokia nebūnu. Įprastai renkuosi berniukišką stilių, todėl šiandien jaučiuosi visiškai ne savo kailyje. Bet man patinka žmonių reakcija. Tiesa, nesiruošiu ja piktnaudžiauti, nesijaučiu jaukiai“, – tą vakarą DELFI pasakojo viešnia.

Šie ir kiti drąsūs raudonojo kilimo įvaizdžiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)