Gerbėjams žeriant komplimentus socialiniuose tinkluose Oksana sako, jog ji ne visada būna tokios puikios formos. "Tikrai ne visada. Moters organizmui tai yra natūralu. Žinoma, norint gerai atrodyti tenka gerai padirbėti ir sporto salėje bei stebėti tai, ką valgai.

Tačiau Turkijoje tai daryti sudėtinga (juokiasi). Maistas tikrai labai skanus ir į sporto salę čia neužsuku. Vykome į viešbutį, kuriame viskas įskaičiuota, bet stengiuosi paisyti savo mitybos ritmo. Gimtadienio torto gabalėlis ar šiek šiek kito nekasdienio maisto atostogų meniu gali būti. Juk tai ir yra atostogos. Jos skirtos tik poilsiui", - kalbėjo ji.

🌞🌞🌞#oksanapikul #oksanapikuljasaitiene #turkey #vacation

A post shared by Oksana Pikul (@oksanapikuljasaitiene) on Jul 11, 2018 at 3:16am PDT

Kaip teigia Oksana, ir grįžusi į Lietuvą kitą savaitę ji neskubės į sporto salę. Žinoma moteris panirs į darbus, kurių vasarai įpusėjus netrūksta. Juokaudama ji sakė, kad puikią formą palaikyti padeda ir rūpestis vietoje nenustygstančiu mažyliu bei nesibaigiantys darbai.

Tiesa, apie santykius su vyru Simu Jasaičiu ji kol kas neatvirauja. Dar neseniai kalbėjusi apie skyrybas ir tai, kad vyras prieš ją smurtavo, moteris jau leidžia laiką kartu su S. Jasaičiu ir sūneliu. Garsus krepšininkas ir atlikėja vis dažniau pastebimi linksmai leidžiantys laiką kartu.

Dar neseniai O. Pikul-Jasaitienė išpublikavo nuotrauką, kurioje ji laiminga kartu su vyru ir sūneliu Dominyku džiaugiasi kaitria Turkijos saule ir spalvingomis papūgomis.

Šis kadras sukėlė tikrą klausimų audrą. Gerbėjai suskubo klausti, ar šeima ir vėl kartu, o skyrybų skandalas liko praeityje? Pati Oksana kol kas tiesiai į šį klausimą neatsako, tačiau socialiniame tinkle „Instagram" publikuoja iškalbingas nuotraukas. Dar prieš kurį laiką Jasaičiai atostogavo ir Šventojoje.

Tuomet DELFI pasiteiravus, kaip ji pati jaučiasi kai vyras, su kuriuo ji šiuo metu skiriasi, atvyko ilsėtis kartu į Šventąją, moteris nesutriko: „Žinoma, tai nėra malonu ir visi tie dalykai skausmingi. Nelengva. Tik pagalvokite, kiek advokatas pridarė. Dėl visko, kas vyksta mūsų šeimoje, aš kaltinu tik jo advokatą. Tik pažiūrėkite kiek jis pridarė ir kokia nevaldoma ir vieša ta istorija tapo. Tačiau, nepaisant to, jis pamiršo vieną faktą. Atėjo laikas kai tėtis pasijuto tėčiu ir kad ir kaip jis stengtųsi ir kenktų Simo santykiams su vaiku, jam tai nepavyksta".

Oksana pasakojo, kad ją labiausiai džiugina tai, jog jos sūnaus tėvas noriai bendrauja su jų vaikeliu ir kartu leidžia laiką, o tai džiugina judviejų sūnų. „Už uždarų namų durų pas mus gyvuoja tyla ir ramybė. Nekalbame šiomis temomis ir viską darau, kad sūnus neišgyventų to, nejaustų nieko blogo. Manau, kad labai gerai, jog jie bendrauja".

DELFI primena, kad žinomos poros skyrybų drama ir asmeninio gyvenimo detalės į viešumą iškilo dar po Naujųjų metų kai Oksana kreipėsi į pareigūnus dėl smurtaujančio ir alkoholiu piktnaudžiaujančio vyro veiksmų. Vėliau įsisukus skandalui grasinimų sulaukė ir Simas. Tuomet Jasaičių konfliktas po smurto artimojoje aplinkoje pakrypo nauja linkme, kuomet sportininkas dėl grasinimų susidoroti kreipėsi į sostinės policiją.

S. Jasaitis, į komisariatą atvykęs su advokatu Albertu Bandžiumi, pateikė pareiškimą, prašydamas krepšininką pripažinti nukentėjusiuoju po gautų grasinimų. Įtariamuoju sportininkas prašo pripažinti esą O. Pikul-Jasaitienei artimą žmogų. Neįvardijamas vyras, anot S. Jasaičio, skambino ir siuntė SMS žinutes, kurių turinys gąsdino. Policijos buvo prašoma pradėti ikiteisminį tyrimą dėl grasinimų susidoroti.

Susisiekus su O. Pikul-Jasaitiene, ji DELFI sakė negalinti kontroliuoti to, ką viešoje erdvėje rašo ar sako jos gerbėjai. „Mano profilį seka daugiau nei 80 tūkst. žmonių, tad ten, manau, galite rasti daugybę įvairių minčių. O Bandžius yra, matyt, mano sekėjas ir didis gerbėjas, tyrinėjantis kasdieninius skelbimus", – teigė ji. Vėliau į viešumą iškilo ir daugiau faktų.

Prakalbo ne tik patys sutuoktiniai, bet ir su jais poruojami asmenys. S. Jasaičio mylimąja neva laikoma panevėžietė Arūnė televizijoje ir naujienų portaluose komentavo jų pažintį, o kiek vėliau prakalbo ir Kipre laiką kartu su O. Pikul-Jasaitiene leidęs verslininkas Vaidas, kuris sakė, jog tarp jų – tik draugiški santykiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (370)