„Pastebėjau, kad dabar itin populiaru rožinės spalvos plaukai, tačiau tapti ryškesne panorau ne dėl to. Jau ilgą laiką planavau persidažyti plaukus. Vasarą, keičiant sceninį įvaizdį, norėjosi pokyčių ir plaukuose“, – DELFI sakė ji.

Šiuo metu savo naujojo sceninio vardo Eley pristatymui besiruošianti atlikėja tikina, kad ši uogų spalva puikiai tiks prie jos vasariško įvaizdžio.

„Dabar man norisi išbandyti kažką naujo, parodyti save tokią, kokia nebuvau“, – tikina dainininkė.

Per visą muzikinę karjerą Eglė savo plaukų spalvą keitė kelis kartus, tad neišvengė ir nemalonių patirčių.

Eglė Jakštytė

„Gal net penkerius metus buvau tamsiaplaukė. Paskui plaukus pradėjau po truputį šviesinti, nes daugelis pastebėjo, kad su tamsiais plaukais atrodau piktesnė, o toks amplua visiškai ne man. Kadangi norėjosi greito rezultato, po visų tų šviesinimų mano plaukai labai nusilpo, jie net pradėjo lūžinėti. Tikrai persistengiau. Tą akimirką labai išsigandau, nes kai kurie plaukai vos siekė mano pečius“, – prisimena atlikėja.

Nepaisant to, šiandien Eglė džiaugiasi atgaivintais ir ryškiais plaukais.

„Kaip ir kiekvienai moteriai, plaukai yra labai svarbi išvaizdos dalis, todėl dabar man svarbiausia, kad jie būtų sveiki. Dabar, kadangi mano plaukai yra šviesios spalvos, toks dažymas jiems kenkia minimaliai. Kol kas palaikau šią spalvą, o kai nusibos – ji lengvai nusiplauna“, – džiaugiasi ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)