Savo kelią PAGEIMINAM kovose Jonas pradėjo žaisdamas net du kartus už rusų komandą, vėliau virtualioje aikštelėje gynė kroatų garbę: „Pradėjau su rusai ir ne taip džiugiai, nes man jie ne taip patiko, kaip komanda, tačiau vėliau, pamatęs kaip rusai gerai pasirodė čempionate – pamilau šią komandą.

<...> O kai žaidžiau prieš Donatą (Motiejūną – DELFI), galvojau, kad gausiu 4:0, bet pasirodo, kad Donatas nėra toks jau kietas, kaip atrodo. Šiandien vėl žaisiu už kroatus, man kroatai patinka. <...> Įsivaizduoju, kad Kroatijoje nėra nei vieno, kuris futbolo rungtynių nežiūrėtų.“

Pirmą kartą PAGEIMINAM kovoje žaidė ir krepšininkas, Kauno „Žalgirio“ gynėjas, Paulius Valinskas. Prieš kovą P. Valinskas pasakojo, kad šiemet Pasaulio futbolo čempionatą nuosekliai stebi: „Šiemet čempionatas pateikė staigmenų, niekada nežinai, kuri komanda laimės, nes dažnai krito ir favoritai. Na, o šiandien esu pasiruošęs parodyti, kad aš irgi moku žaisti.“

Komentatorius Aurimas Budraitis patikino, kad dažnai kompiuterinius žaidimus geriau žaidžia gynėjai: „Ar tai sutapimas?“, – Pauliaus paklausė Aurimas. „Kiek teko žaisti šiame sezone su kolegomis – gynėjai yra geriausi žaidėjai, galbūt taip sutampa“, – patikino P. Valinskas.

Prasidėjus pirmajam kėliniui jau po kelių sekundžių įvartis skrido į Jono vartus. A. Budraitis nurodė, kad šis Pauliaus įvartis tikriausiai pats greičiausias per visą PAGEIMINAM žaidimų istoriją. „Visgi visą naktį treniravausi“, – juokavo krepšininkas.

J. Nainys bandė atsiplėšti ir bent jau išlyginti rezultatą, tačiau P. Valinskas ir toliau demonstravo puikų žaidimą. „Man patinka prancūzai, bet negaliu nesižavėti kroatų atsidavimu ir žaidimu. Tokia maža valstybė turi tiek gerų žaidėjų“, – žaisdamas pasakojo Paulius.

Neužilgo Paulius įmušė ir antrąjį įvartį. „Galvojau, kad krepšininkai nemoka fūlės žaist, bet pasirodo visai kitaip“, – sakė Jonas. Pirmajam kėliniui einant į pabaigą, Paulius užsidirbo pražangą ir Jonui teko mušti 11 metrų baudinį. Tačiau įmušti baudinio Jonui nepavyko.

Kaip pasibaigė antrasis kėlinys ir kokiu rezultatu galiausiai baigėsi Pauliaus bei Jono kova, stebėkite vaizdo įraše.

Po gana įtempto finalo Jonas ir Paulius atskleidė ką palaikys finale, pasidalino mintimis apie futbolą ir čempionatą.

PAGEIMINAM ir stebim futbolo čempionato finalą kartu! Tikrąją Prancūzijos ir Kroatijos kovą – Pasaulio futbolo čempionato finalą tiesiogiai iš Maskvos galite stebėti šiandien 17:45 per LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)