Virtualioje aikštelėje belgams atstovavo Rolandas, na, o anglų garbę gynė Donatas. Vertėtų paminėti, kad tikrosios Belgijos ir Anglijos rinktinės jau buvo susitikusios prieš porą savaičių – tą kartą rungtynės nieko nelėmė, tačiau laimėti su vienu įmuštu įvarčiu pavyko belgams.

Prieš virtualiąsias PAGEIMINAM rungtynes dėl 3-iosios vietos R. Mackevičius sakė, kad laimėti prieš D. Motiejūną nesitiki, nes krepšininkas tikrai gerai ir dažnai žaidžia kompiuterinius žaidimus.

„Sunku pasakyti, kas turės daugiau motyvacijos – 3 vieta yra garbinga vieta Pasaulio čempionate. Manau, laukia labai geros varžybos“, – apie rytojaus tikrąsias rungtynes ir jų likimą kalbėjo Donatas.

Pirmasis kėlinys prasidėjo aistringai – abu žaidėjai buvo nusiteikę gana agresyviai. Per labai trumpą laiką netrūko pražangų. „Būna, kad tenka ir servetėlių prašyti, ašaroms nusivalyti, ypač, kai žaidžiu futbolą prieš kokį draugą ir rezultatas būna 6:2 ne mano naudai“, – bandydamas prasiveržti iki Rolando vartų pasakojo Donatas.

Pirmasis kėlinys baigėsi be įvarčių – 0:0. Antrajame kėlinyje Donatas ne kartą bandė smūgiuoti į belgų – Rolando vartus, bet Rolandui pavykdavo atsilaikyti ir apginti savo vartus. „Jau skauda pirštus, o vartininkas – aukso vertės“, – juokavo R. Mackevičius. Visgi, po antrojo kėlinio rezultatas vėl išliko lygus 0:0, todėl prireikė ir pratęsimo.

Prieš pratęsimą Rolandas atliko vieną keitimą, o Donatas netgi tris: „Noriu įnešti daugiau energijos į aikštelę.“ Pirmasis pratęsimo kėlinys situacijos nepakeitė, antrasis taip pat paliko rezultatą nepakitusį – 0:0. Situacija pasikeitė po 11 metrų baudinių.

Kokiu rezultatu galiausiai baigėsi Donato bei Rolando ir anglų bei belgų kova stebėkite vaizdo įraše.

Po tokių įtemptų rungtynių Rolandas su Donatu trumpai pasidalino įžvalgomis apie savo žaidimą, futbolą ir spėjimais, kas gali laimėti bronzą, o kas – auksą.

Visas virtualias kovas stebėkite prieš svarbiausias rungtynes. PAGEIMINAM ir stebim futbolo čempionatą kartu!

Tikrąją Belgijos ir Anglijos kovą tiesiogiai iš Sant Peterburgo galite stebėti rytoj 16:45 per LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)