Prieš ceremoniją E. Puidokaitė DELFI pasakojo, jog naktį prieš vestuves puikiai išsimiegojo, o pasiruošimas vyko sklandžiai.

„Lijo ir galvojau, kad tik nuplautų viską ir šiandien būtų nauja diena visiems. Ši diena yra mūsų šeimos pradžia. Gyvenime galbūt nemokėjau skaityti likimo ženklų, kurie man galėjo parodyti gerus ar blogus dalykus, tačiau šiuo atveju viskas dėliojasi taip, kad viskas tiesiog įvyksta savu laiku“, – pasakojo moteris.

Vestuvių rytą ji ruošėsi kartu su gera savo bičiule ir bene garsiausia šalies stiliste bei žurnalo „AŠ Ikona“ redaktore Agne Jagelavičiūte. Tuo tarpu jos vienuolikos metų amžiaus dukrelė Saulė mamos vestuvėms puošėsi kartu su seneliais. Mergaitę ruošė garsi dizainerė Viktorija Jakučinskaitė.

Tiesa, V. Jakučinskaitė kūrė ir itin efektingą raudonos spalvos suknelę, kuria šventėje vilkėjo garsioji stilistė A. Jagelavičiūtė. Moteris sulaukė daugybės komplimentų tiek dėl ryškios suknelės, tiek nepriekaištingos figūros.

Prie altoriaus buvusią dainininkę lydėjo jos tėtis. Dar prieš iškilmingą ceremoniją tiek pati E. Puidokaitė, tiek ir jos tėtis neslėpė jaudulio, tačiau Eleną nuoširdžiai palaikė pasiruošti šventei padėję bičiuliai. Tuoktuvių dieną tik bažnyčioje vienas kitą išvydę jaunieji atrodė puikiai, o nedidelį jaudulį padėjo nuraminti gausus artimųjų ir draugų palaikymas.

Mažai kas žino, kad šiandien savo romantišką šventę surengusios poros meilės istorija yra verta plunksnos. Meilės priesaikos žodžius atlikėja tarė mylimajam Tadui Bruzguliui, su kuriuo likimas ją suvedė ir skyrė 18 metų.

„Mus supažindino Stano ir tai įvyko mano pirmojo koncerto vakarą. Buvau susijaudinusi, išsiblaškiusi, širdis daužėsi. Lipau ant scenos apšildyti grupės „Delfinai", kurie patirties turėjo kokiu mėnesiu daugiau. Mus globojo tas pats vadybininkas – Vilius Survila, taigi, koncertas buvo bendras", – pasakojo Atlanta.

Renginyje tąkart nutarė apsilankyti ir geras atlikėjo Stano draugas T. Bruzgulis. Atlanta iškart patraukė jo dėmesį. „Ji nenustygo vietoje, buvo kaip gyvas sidabras. Labai jauna, bet neįtartum, kad naujokė scenoje. Tai buvo nedidelis klubas Žirmūnuose – nieko ypatingo, bet koncerto atmosfera buvo labai gera", – prisimena Tadas.

Muzikinei daliai pasibaigus, jis paprašė Stano supažindinti su Elena. Bičiulystė lengvai mezgėsi. Jau tada Tadas galėjo įsivaizduoti, kad su šia mergina drąsiai eitų per gyvenimą susikibęs už rankų. Bet dainininkės karjera įsibėgėjo, atsirado kitos kompanijos, kiti žmonės. Jųdviejų susikryžiavę keliai vėl išsiskyrė. „Tadas visuomet buvo kažkur šalia. Nuolat jaučiau jo paramą, jo dėmesį, jo draugystę. Bet neįsivaizdavau, kad kada nors būsime kartu", – sako Elena.

Tačiau likimas buvo atkaklus. Pora vėl susitiko kūrybos namuose „Elitaz". „2012 metais kartu dirbome projekte „Lietuvos balsas". Tadas – pirmame, aš – antrame ofiso aukšte. Buvome ir kartu, ir atskirai", – pasakoja nuotaka.

„Man patiko jausti ją per ištiestą ranką. Kai esi įsimylėjęs ir turi galimybę kasdien matyti tą žmogų, skraidai", – sako Tadas.

„Kartą jis man pasakė: „Pamatysi, ateis laikas". Tie žodžiai liko galvoje. Ir laikas atėjo", – šypsosi Elena. – Buvo 2017-ųjų vasaros pradžia. Tadas pakvietė mane pavakarieniauti. Geras oras, gražus vakaras, atostogų nuotaika. Sėdime, kalbamės. Apie draugų šeimas, apie vaikus. Čia kaip tyčia ir mūsų draugas Stano su žmona trečio vaiko susilaukė, ir Tado brolis – trečio, taip apie šeimas bekalbant tema atsisuko veidu į mus."

„Ji buvo vieniša, aš – taip pat. Abu žinojome, ko norime iš gyvenimo, tik kažkodėl viską atidėliojome ateičiai, – pridūrė Tadas. – Tuomet išvykome kartu pailsėti į Marbellą. Kelionės yra tarsi nauja pradžia".

Sužadėtuvių žiedo ilgai laukti nereikėjo. „Kai Tadas piršosi, pasakė: „Siūlau ne pirmą, bet paskutinį kartą". Tai buvo nokautas", – šypsosi Elena.

Savo vestuves jie nutarė rengti patys, padedant draugams – Saugirdui Vaitulioniui, Gediminui Jauniui, Liutaurui Galiniui ir Jurgai Klimaitei-Riebling. Nuotakos suknelę kūrė Liutauras Salasevičius, bendru jaunavedžių įvaizdžiu rūpinosi Agnė Jagelavičiūtė. Pokylio vietos papuošimas patikėtas Mantui Petruškevičiui.

Poros santuokos ceremonija su mišiomis vyks Arkikatedroje Bazilikoje. Juos sutuoks vyskupas Arūnas Poniškaitis. Atlikėja išdavė, jog pasirinks Puidokaitės-Bruzgulienės pavardę.

Vėliau svečiai galėjo aplankyti Katedros varpinę, bažnytinio paveldo muziejų. Linksmas vakarėlis, į kurį pakvietė bemaž 100 svečių, vyks Arkangelo konferencijų ir meno centre. Pailsėję po vestuvių ir keletą dienų praleidę Vilniuje, jaunieji išvyks Medaus mėnesio į Maroką, kur E. Puidokaitė-Bruzgulienė lankysis pirmąkart.

„Mes gyvename senamiestyje, todėl visada žinojome, kad mūsų šventė bus ne dvare ar kaimo turizmo sodyboje, o senamiestyje, kur gyvename ir kurio gatvėmis vaikštome. Viskas mums yra žinoma.

Atradau šią vietą pati organizuodama renginius. Labai daug prisidėjo mano draugai. Tai žmonės, kurie daugybę metų kartu su manimi, o dabar dar ir su mano šeima. Jie kartu su manimi nuo pat žinutės, kurioje parašiau, kad ši diena laukia. Labai tuo džiaugiuosi ir vertinu“, – kalbėjo garsi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (563)