Sukaktuvininkė neslepia – vakarėlį ji suplanavo vos per pusdienį, sulaukusi iš jai svarbių žmonių priekaištų, kad gimtadienį šventė ir Latvijoje, ir Ispanijoje, bet Lietuvoje pamiršo tą padaryti, rašoma pranešime spaudai.

„Linksmai skamba, kai pasakai, kad gimtadienį švęsti teko tris kartus, bet šįmet taip sutapo. Juolab, kad pernai nieko neorganizavau“, - šypsodamasi sakė šokių profesionalė.

Sukviesti bičiulius pavakaroti jai nebuvo sudėtinga. Geras oras, namų terasoje ištiesti kilimai, aplinką gyvinančios plunksnų dekoracijos, vakare įžiebtos dešimtys žvakių, pagalvėlės...

„Kas norėjo, plepėjo, o kas negalėjo praleisti futbolo varžybų, šventėje dalyvavo tai pabūdami prie televizoriaus, tai prisijungdami prie pokalbių terasoje“, - pasakojo Eglė.

Pasiruošti aplinką gimtadienio kaltininkei padėjo „Why Not Agency“ komanda, gruodį organizavusi ir dukrelės Vakarės krikštynas.

„Kad būtų dar jaukiau, ant kilimų išdėliotas pagalvėles iškvėpinome „Aromikos“ kuriamais rytietiškais namų kvapais. Juk per šventes kiekviena detalė, net ir nepastebima, tampa svarbia“, - neabejojo sukaktuvininkė.

Eglė svečiams pati priruošė gaivių salotų, brusketų, sūrio užkandžių. Vaišintasi ir mėgstamiausiu jos valgiu – sušiais.

„Nė vienas mano gimtadienis neapsieina be žaidimų. Jų buvo ir šįkart. Laiką praleidome tikrai smagiai“, - sakė E. Straleckaitė – Daugėlė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)