Pastaruoju metu K. Meschino renginiuose vis dažniau ėmė lankytis viena, nors dar neseniai ji ir J. Misevičius buvo neišskiriamas pramogų pasaulio vakarėlių duetas. Neseniai iš Italijos grįžusi Karolina į šią kelionę leidosi taip pat be Jono, o su bičiuliais.

Žinia apie skyrybas sklandė jau keletą savaičių, tačiau tik pirmadienį šią naujieną patvirtino pati Karolina, socialiniuose tinkluose paviešinusi trumpą ir aiškią žinutę.

„Jau ilgą laiką viešojoje erdvėje nerimsta diskusijos apie mano ir Jono santykius. Norėdama užkirsti kelią bet kokioms apkalboms bei klaidinančios informacijos sklaidai pranešu, kad jau kuris laikas su Jonu nesame pora. Kartu praleisti visi metai buvo gražūs ir kupini nuostabių akimirkų, vis tik, nesutapus mūsų interesams, nusprendėme pasukti skirtingais keliais. Taip pat pabrėžiu, jog šis tekstas yra mano vienintelis komentaras šia tema, tad labai prašau žiniasklaidos atstovų bei kitų interesantų susilaikyti nuo skambučių ar žinučių mano ir Jono adresu“, – skelbė ji.

Dar visai neseniai K. Meschino DELFI kalbėjo apie galimas jos ir J. Misevičiaus piršlybas.

„Aš esu mergina ir tai priklauso ne nuo manęs. Norėčiau, kad sužadėtuvės taptų man staigmena. Esu įsimylėjusi, todėl dažnai pagalvoju apie svajonių sužadėtuves. Kasdien turiu vis skirtingą fantaziją (juokiasi). Norėčiau, kad mylimas žmogus tai padarytu be jokių pompastikų ir tik tai, kas skirta man, o ne kitiems. Sužadėtuvės viešose vietose, tokiose kaip arenos ir vieši renginiai, yra ne man“, – dar gegužę kalbėjo ji.

Karolina tuomet sakė, kad vis dar nesijaučia suaugusi, todėl ir skubėti kurti šeimą neskuba. Kita vertus, įsimylėjusi mergina nevengė apie jausmus kalbėti atvirai ir tai vis priminti savo mylimajam Jonui. „Aš labiau žodžiais, o Jonas veiksmais ir staigmenomis mėgsta rodyti savo meilę“.

Poros ryšys buvo toks stiprus, kad jiedu kelionės metu į Niujorką pasidarė identiškas tatuiruotes, simbolizuojančias smagų nuotykį, nutikusį jiems abiems. Neseniai jiedu fotografavosi ir „The Factory Diamonds and Jewellery by Ribas“ sužadėtuvių žiedų reklamoje.

K. Meschino ir J. Misevičius romantišką draugystę pradėjo 2016 metų sausį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (255)