„Gyvenime turiu viską, ko man reikia, dabar tik beliko tuo užgyventu jausminiu turtu protingai naudotis. Esu labai turtingas ir laimingas savo jausmais“, – DELFI atviravo aktorius.

Apvalią sukaktį – 50-metį – minintis R. Rudokas tikina, kad šio skaičiaus, kaip ir bėgančių metų, jis nėra linkęs sureikšminti, todėl šią datą jis paminės tik pačių artimiausių žmonių apsuptyje.

„Nuo 30-ies metų mečiau švęsti gimtadienius. Nelabai mėgstu švęsti ir draugų ar artimųjų gimtadienius, o savo – juo labiau. Savo gimtadienio išvis nevertinu kaip kokios didelės šventės. Tiesą sakant, tokią dieną norisi pasveikinti tik mamą, kurios dėka aš atėjau į šį pasaulį ir jame judu žingsnelis po žingsnelio. Man kiekviena diena kaip šventė. Rytas gal būna mažiau šventiškas, nes laukia darbai, o vakare jau tikrai apima šventinė nuotaika“, – šypsosi aktorius.

Skaičių 50-imt vertindamas Ramūnas išlieka šmaikštus, mat, anot jo, vidinis laikrodis jam rodo apie 22-ejus metus.

„Aš tikrai nesureikšminu savo 50-mečio. Esu laimingas, nes kai man suėjo 22-eji, taip ir likau tokio amžiaus. Praktiškai niekas nebesikeičia. Ir ačiū, Dievui. Labai linkiu visiems aplinkui, kad širdyje visada liktų tas skaičius, kuris gyvenime labiausiai įstrigo.

Paklaustas, ar yra dalykų, kurių jo gyvenime dar trūksta, R. Rudokas tikina, kad šiandien jo gyvenimas yra kupinas pilnatvės, todėl jis jokiu būdu nejaučia stygiaus, o tik didžiulį dėkingumą už jį supančius žmones.

„Jeigu pažiūrėsime plačiai į mano gyvenimą iš visų pusių, nežinau, ar dar ko nors žmogus gali norėti. Juk turiu nuostabią žmoną Justiną, turiu nuostabų sūnų Rojų, kuriuo be proto didžiuojuosi jau dabar, nors jam tik 3 metukai, turiu mamą, kuriai esu labai dėkingas, kad esu čia, turiu draugų – nedaug, bet tikiuosi tikrų, kurių turiu atsiprašyti, kad dažnai nerandu jiems laiko per savo darbus. Taip pat dėkoju ir tam, kuris viską stebi iš viršaus, judindamas tas virveles, už kurių mes laikomės. Esu dėkingas ir už tai, kad turiu mylimą darbą, sveikatą – juk ko daugiau žmogui reikia“, – svarsto jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)