Vakarykštis virtualusis Jono bei Donato susirėmimas gali tapti pranašingas – vakar virtualioje kovoje susikovęs R. Mackevičius prieš „Elektromarkt“ žaidėją Edgarą Puzevičių, žaidė už belgus ir pralaimėjo Edgaro atstovautiems prancūzams. Per tikrąsias rungtynes belgai taip pat nusileido Prancūzijai.

Prieš prasidedant kovai J. Nainys pasidalino savo įspūdžiais iš Rusijos – jam teko gyvai stebėti Anglijos ir Belgijos kovą: „Varžybos buvo nieko nelemiančios, bet buvau pastatęs už belgus ir kai jie antrame kėlinyje įmušė įvartį, jausmas buvo labai geras.

Viena, kai žiūri varžybas per televizorių ir komanda, už kurią sergi laimi, bet visai kas kita, kai esi ten ir gyvai pajauti visur skaldančią energiją – kažkas nerealaus.“

Taip pat Jonas patikino, kad jam patiko rusų organizuotumas – žiūrovų sutikimas atvykstant į areną ir infrastruktūra. Beje, Jonas siūlė kartu stebėti varžybų vykti ir Donatui, deja, tam krepšininkas neturėjo laiko – buvo Milane.

D. Motiejūnas didelis vokiečių fanas ir prisipažino, kad Vokietijos rinktinės iškritimas nuliūdino: „Labai apmaudu. <...> Tikrai jie žaidė blankiai, komanda atrodė labai pasimetusi. Charakterio neparodė. Bet šiaip labai džiaugiuosi – 4 stipriausios Europos komandos finale.“

Pirmasis kėlinys buvo gana įtemptas – pirmasis smūgį į vartus paleido J. Nainys su kroatų kamuoliu, todėl D. Motiejūnui teko pasivyti varžovą. Tačiau pirmasis kėlinys baigėsi rezultatu 1:0 Kroatijos naudai.

Po antrojo kėlinio rezultatas tapo lygus – 1:1. Deja, rezultatas nepasikeitė ir po dviejų pratęsimų. Galiausiai, tikrasis nugalėtojas paaiškėjo tik po 11 metrų baudinių, kuriuos galite stebėti vaizdo įraše.

Po tokių įtemptų rungtynių, kurios kainavo tiek Jonui, tiek Donatui nemažai jėgų, abu žaidėjai prisėdo trumpam pasikalbėti apie futbolą bei pabandė nuspėti, kaip Pasaulio futbolo čempionatas baigsis.

Visas virtualias kovas stebėkite prieš svarbiausias rungtynes – pusfinalius ir finalus. PAGEIMINAM ir stebim futbolo čempionatą kartu!

Tikrąją Kroatijos ir Anglijos kovą tiesiogiai iš Maskvos galite stebėti šiandien 20:45 per LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją