Kaip socialiniame tinkle rašė Evelina Young, Vilniuje, Kauno ir Mindaugo gatvių sankryžoje yra nuodijami gyvūnai. Naktį užnuodyto pašteto gabalėliais buvo išdėliotas visas kiemas.

Atlikėjai vėliau paskambinęs jos brolis su ašaromis pasakojo, kad nuodų suėdęs jaunas šuo dvėsta.

„Su mama vidurnaktį lėkė ir vežė mažytę į kliniką. Šuniuką ištiko baisūs traukuliai, dribo putos, kauksmas iš skausmo tiesiog širdį daužė. Atvežus daktarė sakė, kad tai buvo išskirtinai stiprūs nuodai, nes net narkozės nepavyko sukelti iš kelių kartų. Tiesiog smegenys negalėjo atsijungti. Šiuo metu ji vis dar kovoja už savo gyvybę (labai aukštas gliukozės kiekis, vis krentanti temperatūra) ir nėra aišku, kaip tiksliai bus, kai ji pabus iš narkozės. Ar traukuliai nesikartos, ar organizmas nepažeistas per stipriai“, – apgailestavo Evelina.

Vėliau jos brolio kaimynė paskambino į tą pačią kliniką ir pranešė, jog apsinuodijo ir jos stafordšyro terjeras. Anot atlikėjos, ji taip pat išvardijo tuos pačius simptomus, tačiau jos šuns išgelbėti taip ir nepavyko. „O jei koks mažametis vaikas tokiu užkandžiu pasivaišintų?“, – klausė atlikėja.

‼️Atsargiai Vilniuje Kauno g./Mindaugo g. sankryžoje nuodijami gyvūnai‼️. . . Nors labai nepripažįstu keiksmų ir užgauliojimų viešai, bet iš kur gali atsirasti tokių idiotų???! Šiąnakt Kauno g. ir Mindaugo g. sankryžoje esančios teritorijos visą kiemą kažkas apdėliojo va tokiais pašteto gabalėliais (brauk į šoną) su kol kas nenustatytos formos nuodais. Ne vieną ir ne du tokius užkandžius... Mano brolis su ašarom paskambino, kad jo jaunas šuniukas miršta ant rankų. Su mama vidurnaktį lėkė ir vežė mažytę į kliniką. Šuniuką ištiko baisūs traukuliai, dribo putos, kauksmas iš skausmo tiesiog širdį daužė... Atvežus daktarė sakė, kad tai buvo išskirtinai stiprūs nuodai, nes net narkozės nepavyko sukelti iš kelių kartų. Tiesiog smegenys negalėjo ,,atsijungti". Šiuo metu ji vis dar kovoja už savo gyvybę (labai aukštas gliukozės kiekis, vis krentanti temperatūra) ir nėra aišku kaip kas tiksliai bus, kai pabus iš narkozės. Ar traukuliai nesikartos, ar organizmas nepažeistas per stipriai. Per tą laiką brolio kaimynė paskambino į tą pačią ,,Greitosios žirafos" kliniką, kad jos staforšyro terjeriukas turi tuos pačius simptomus. Deja jo išgelbėti nebepavyko. Mano jauniausias broliukas apvaikščiojo per tą laiką kiemą kur ir rado šiuos ,,skanėstus" taip pat su dar keliais nugaišusiais gyvūnėliais. Jūs man pasakykit kokiam amžiuje mes gyvenam? Kaip kažkam gali pakilt ranka??? O jei koks mažametis vaikas tokiu užkandžiu pasivaišintu? . ❌Būkit geri jei kas yra tai patyręs ir turi gerų patarimų kuriais galėtų pasidalinti kaip atrasti tokius ,,kulinarus" ir kaip galima apsaugoti gyvūnus gyvenančius tarp tokių besielių išsigimėlių...Būtume labai dėkingi🙏🏻❌

A post shared by EVELINA YOUNG (@evelinayoung) on Jul 9, 2018 at 10:32pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (242)