Sukūręs kultiniu tapusią „Zero" filmų trilogiją, režisierius Emilis Vėlyvis neseniai pradėjo „Zero Live Show" epizodų filmavimus, kuriuose dalyvavo ir I. Jankauskaitė.

Tiesa, ją pažinti gerbėjams bus nelengva, mat kostiumų dailininkės Jolantos Rimkutės kurtas įvaizdis gerokai pakeitė aktorės išvaizdą. Paviešinusi nuotraukas iš filmavimų, Inga sulaukė daugybės nustebusių bičiulių komentarų. Vieni ją lygino su muilo operų žvaigžde Veronica Castro, kiti su praeityje garsiomis atlikėjomis Samantha Fox ar C.C. Catch.

Tiesa, epizodinį, tačiau jos pačios žodžiais, išsvajotą, vaidmenį filmavimuose gavo ir dizainerė J. Rimkutė. Ji tapo "bufetava" Daktarų nusikalstamos gaujos vakarėlyje.

Emilio Vėlyvio filmo filmavimas

Kelias dienas ir naktis trukusiuose filmavimuose dalyvavo ir kiti gerai kino žiūrovams pažįstami aktoriai: Ramūnas Rudokas, Mindaugas Papinigis, Ainis Storpirštis, Andrius Žiurauskas. Atlikėjui ir architektui Algirdui Kaušpėdui teko ypatingai sunki užduotis – šokti specialiai jam sukurtais judesiais, Gytis Ivanauskas savo įkūnijamą atlikėją Lolitą Zero nukėlė į niūriuosius 90-uosius, į tikrą daktarų gaujos vakarėlį. Savo vaidmenis gavo ir Radistai.

Spalį didžiųjų Lietuvos miestų arenose įvyksiančio šou formulė – vientisa siužetinė linija, gyvi atlikėjų ir aktorių pasirodymai, sujungti su iš anksto nufilmuotais intarpais, ir visa tai sujungs geriausi visų laikų lietuviški ir pasauliniai muzikos hitai, skelbiama pranešime spaudai.

Šou režisierius tai vadina didžiausia šio rudens pramogine bomba. Pasak kūrybinės komandos, „Zero Live Show" - koncerto, kino, teatro, šokio ir juodojo humoro sprogstamasis mišinys. Organizatorių teigimu, tai bus brangiausias kada nors sukurtas lietuviškas šou, kuriame šėls visi, nes nusedėti vietoje bus neįmanoma.

Daugiau filmavimų akimirkų - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)