Besistengdama kontroliuoti savo svorį Ingrida stengiasi reguliariai sportuoti ir netiki antraštėmis, kurios žada liekną kūną per keletą dienų. „Tiesa ta, kad lieknėti reikia lėtai ir nežalojant savo sveikatos. Jokių stebuklingų receptų čia nėra. Aš pati niekada nesilaikiau jokių dietų, o geriausių rezultatų pasiekiau tik paisydama mitybos taisyklių.

Kasdien stengiuosi vadovautis sveikos mitybos principais. Tačiau pasitaiko dienų kai nespėju pavalgyti laiku ar su savimi neturiu namuose gaminto maisto bei tuomet tenka ieškoti išeities. Būtent tokiomis akimirkomis pagundos ir tampa lengvai pasiekiamos.

Svarbiausios taisyklės, kurios padeda ir man, vis dėlto yra paprastos. Svarbu angliavandenius valgyti ryte. Tai gali būti įvairios košės, vaisių salotos ar glotnučiai. Pietums paprastai renkuosi salotas ar troškintas daržoves, o vakarienei – liesos mėsos ar žuvies su lapinėmis daržovėmis.

Taip pat labai svarbu per dieną išgerti 2,5 – 3l vandens. Kavos aš negeriu ir nevalgau perdirbtų mėsos produktų, duonos ar miltinių patiekalų. Sunkiausiai sekasi kovoti tik su cukrumi, nes labai mėgstu vaisius, ypač dabar, kai tiek daug pagundų (šypsosi)“, - sakė pašnekovė.

Žinoma atlikėja įsitikinusi, jog sveikas ir gražus kūnas reikalauja kasdienio darbo ir aktyvios fizinės veiklos. Tačiau nebūtinai reikia valandų valandas praleisti sporto salėje. Pakanka ir leistis į ilgą pasivaikščiojimą su šunimi ar surengti pasivažinėjimą dviračiu su bičiulių kompanija.

Tik besilaukdama dukrelės Marijos moteris priaugo 10 papildomų kilogramų. Tačiau greitai jų atsikratė sveikos mitybos pagalba.

Trenerio patarimai:

1. Pirmas pratimas turėtų būti nesudėtingas ir nereikalaujantis daug jėgų. Svarelius pasirinkite atsižvelgdami į savo fizinį pajėgumą.

2. Atliekant pirmąjį pratimą, kurį matote vaizdo reportaže, svarbiausia nepamiršti nugarą laikyti tiesią.

3. Itin svarbu nesirinkti per didelių svorių tam, jog pratimą pavyktų atlikti tinkamai ir išlaikyti tiesią kūno padėtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)