„Pirmą vaikelį, Izabelę, krikštijom lygiai prieš 11 metų, liepos 7. Tada buvo ta graži data 07/07/07. Diena prieš jos pirmąjį gimtadienį. Buvo šventė su sodyba, pirtim ir dainom iki paryčių, tiesa, lijo be perstojo, bet tai smagumo nesumažino. Jurgis buvo pakrikštytas per sesės Odetos ir Andriaus vestuves Palangoje, kai jam buvo beveik tiek pat kiek Hariukui. Hariuko krikštynos įvyko liepos 5, prieš dvi dienas“, - sociliniame tinkle „Instagram“ rašė B. Nicholson.

Exactly 11 years ago, 07/07/07 Isabellas Christening @arvrmz @vilmadarling

A post shared by BeataNicholson (@beatanicholson) on Jul 7, 2018 at 9:24am PDT

Krikštynų datą pora pasirinko paprastai ir greitai, be didelių planavimų, tarp kelionių ir dainų šventės, prieš Mindaugo karūnavimo dieną.

„Gyvenimas eina greit, ten viską reikia spėt įterpti, kuo didesnė šeima, tuo daugiau poreikių. Bažnyčia ir šventė namuose, Izabelė tik pabuvo ceremonijoje ir į Vingio parką, repetuot, čia turbūt mūsų vienintelė nuotrauka, kai mes tik su Hariuku. Tą minutę apsimetėm, kad jis vienturtėlis. Bet nesvarbu, kiek vaikų turėtum - vieną ar daugiau - kiekvieną vaiką myli taip, lyg jis būtų vienas vienintelis, nes tėvų meilė - toks dalykas, kuriam nėra baigtinio taško“, - rašė Beata.

Pora sūnų krikštijo šv. Apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioje, Vilniuje. Krikšto tėvais tapo šeimos draugai KAM ministro patarėja Vita Ramanauskaitė ir mados aksesuarų distributorius iš Niujorko Deivis Bork.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)