„Puikus oras ir nuostabus laikas. Ko daugiau gali reikėti?“, – su šypsena savo atostogas apibūdino žinoma moteris.

Prancūzijoje atlikėja mėgaujasi kaitria vasaros saule, paplūdimio malonumais, skaniausias patiekalais ir šėlsta kartu su bičiulėmis. Puikiai atrodanti moteris nuotraukomis ir savo atostogų akimirkomis dalijasi ir socialiniuose tinkluose, kur sulaukia galybės gerbėjų komplimentų ir paspaudimų „patinka“.

Tiesa, kas šiuo metu vyksta Oksanos asmeniniame gyvenime, lieka paslaptyje, nes po Naujųjų metų prasidėjusi jos ir krepšininko Simo Jasaičio skyrybų drama, atrodo, pritilo. Pora nusprendė vis daugiau laiko praleisti kartu su savo sūneliu ir užkasti karo kirvį.

Oksana kiek anksčiau buvo sakiusi, kad ją labiausiai džiugina tai, jog jos sūnaus tėvas noriai bendrauja su jų vaikeliu ir kartu leidžia laiką, o tai džiugina judviejų sūnų.

„Už uždarų namų durų pas mus gyvuoja tyla ir ramybė. Nekalbame šiomis temomis ir viską darau, kad sūnus neišgyventų to, nejaustų nieko blogo. Manau, kad labai gerai, jog jie bendrauja“. Tačiau apie susitaikymą ji kol kas nekalba.

„Dedamos visos pastangos, kad berniukas jaustųsi gerai ir viskas daroma tam, kad jam būtų gerai. Stengiuosi jam ašarų nerodyti, bet pasitaiko visko. Būna, kad ir palūžtu, tačiau man yra lengviau, nes turiu sūnų ir negaliu sau leisti prie jo palūžti. Jokia mama negali palūžti vardan savo vaiko. Tikiu, kad be vaikelio būtų labai sunku“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)