Jaudinosi ceremonijos metu

Penktadienį Kauno Šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedros bazilikoje pora vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Ceremonijos metu prisiekdama ištikimybę mylimajam atlikėja Vasha uždainavo apie slapčiausius savo jausmus.

Dar viena jautria šios žinomos poros santuokos detale tapo tai, kad rožių žiedlapius barstė ir jauniesiems žiedus atnešė jaunesnioji atlikėjos sesuo Angela.

Pasibaigus iškilmingai ceremonijai pora mielai pozavo fotografams bei dalinosi emocijomis su žurnalistais.

„Esame labai laimingi. Beprotiškai jaudinausi bažnyčioje, bet viskas praėjo, kas buvo baisiausia, ir dabar viskas labai gerai. Pagaliau esame tikrai šeima, kokia ir turi būti“, – nuotaikomis po vestuvių dalinosi Gabrielė.

Šventė, į kurią pakviesta apie 100 svečių, vyks „Renginių oazėje“. Ją ves žinomas renginių vedėjas Dainius Martinaitis, o susirinkusiuosius linksmins grupė „16 Hercų“.

Suknelę nuotakai ir jos dukrai siuvo dizaineris Egidijus Rainys, o jaunikis pasipuošė Prancūzijoje kurtu kostiumu.

Sekmadienį, medaus mėnesiui, šviežiai iškepti jaunavedžiai skrenda į Tailandą.

Pasipiršo antrą kartą

Vestuvių ceremonijos išvakarėse Gabrielė sulaukė netikėtos staigmenos. Atlikėja žodžius, „ar sutiksi būti mano žmona“, išgirdo dar kartą.

„Nusprendžiau padaryti staigmeną, „nuimti“ Gabrielei stresą ir ją tiesiog pralinksminti“, – apie netikėtą antrąjį pasipiršimą pasakojo Rolandas.

„Paskutinėmis dienomis, prieš vestuves buvau sunerimus, jaudinausi, pastoviai šaukiau ir priekaištavau Rolandui, bet tai normalu. Manau, kad visoms nuotakoms taip būna. O jis paėmė ir mane taip nustebino. Kol kroviausi daiktus į medaus mėnesį, Rolandas rūbinėje tūpčiojo, tūpčiojo, sakau, „ką tu čia darai“, galvojau gal šoką, ar ką jis ten daro, o po to atsisukau ir pamačiau jį klūpintį ir tariantį „ar tekėsi už manęs“, – juokėsi moteris.

Susituokė slapta

Dar 2016 m. rugpjūčio mėnesį Gabrielė ir Ronaldas civilinės metrikacijos skyriuje oficialiai tapo vyras ir žmona. Apie tai, kad ketina susituokti pora niekam nesakė, o tėvams pranešė tik likus vienai dienai iki ceremonijos.

„Civilinė santuoka man visiškai nieko nereiškė, nes tai yra tiesiog eilinis popierius, dokumentas, o priesaika prieš Dievą yra atsakomybė visam gyvenimui“, – po vestuvių sakė Vasha.

Paklausta, kodėl prireikė net dviejų metų pasiruošimo nuo oficialios santuokos iki vestuvių bažnyčioje, Gabrielė aiškino, kad tiesiog trūko laiko.

„Gimus vaikui, visą dėmesį, išlaidas skyrėm jam. Praėjusiais metais pakrikštijom dukrytę, o šiais metais atėjo laikas ir mūsų vestuvėms“, – džiaugėsi atlikėja.

Ištekėjusi Gabrielė pasirinko vyro pavardę ir tapo Rutkauskiene. Pasak jos, Grygolaitytės pavardė jai nieko nereiškė.

Gabrielė ir Ronaldas augina vienerių metų pirmagimę Adriją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)