Stonketės slapyvardžiu pasivadinęs M. Stonkus atstovavo Anglijos futbolo rinktinę, o M. Katleris žaidė už Belgijos komandą. M. Stonkus prisipažino, jog yra ir Anglijos fanas: „Juos visada palaikau visuose čempionatuose.“

M. Katleris žaidęs už belgus tikino, kad serga už Olandiją. „Tai ir tie belgai ne taip jau toli nuo Olandijos. <...> Noriu, kad eitų toli komandos, kurios turi toli eiti ir kurios to vertos“, – prieš prasidedant virtualiai kovai kalbėjo M. Katleris.

M. Katleriui ir M. Stonkui žaisti kartu kompiuterinius žaidimus jau teko nekartą. M. Katleris prisipažino, jog žaisdamas virtualų krepšinį dažniausiai pralaimi M. Stonkui, tačiau žaidžiant futbolą labiau sekasi M. Katleriui. Savo sėkme M. Katleris tikėjo ir šiandien.

Pirmajame kėlinyje nutiko nenumatytas kuriozas – M. Stonkaus vartuose nebuvo vartininko. Ištaisius šią klaidą ir tęsiant žaidimą toliau, Stonketei visgi nepavyko apsiginti ir pirmasis kėlinys baigėsi 1:0 Belgijos – M. Katlerio – naudai. Bet vertėtų paminėti, kad M. Stonkus gana aršiai gynė savus vartus ir labai lengvai M. Katleriui nepasidavė.

Kokiu rezultatu galiausiai baigėsi Anglijos ir Belgijos bei Mantų susirėmimas žiūrėkite vaizdo įraše.

Po žaidimo pokalbiui prisėdę M. Katleris ir M. Stonkus prognozavo, kokiu rezultatu pasibaigs šįvakar vykstančios tikrosios Anglijos ir Belgijos varžybos bei dalijosi įžvalgomis apie futbolą ir kompiuterinius žaidimus.

Beje, M. Katleris prisipažino, kad dėl jo didelio pomėgio žaisti kompiuterinius žaidimus, jo draugė – nesidžiaugia, bet mama – nepyksta.

Visas virtualias kovas stebėkite prieš svarbiausias grupės rungtynes, pusfinalius ir finalus. PAGEIMINAM ir stebim futbolo čempionatą kartu!

Tikrąją Anglijos ir Belgijos kovą tiesiogiai iš Kaliningrado galite stebėti šiandien 20:45 per LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)