Vakar vykęs gimtadienio vakarėlis subūrė artimiausius Justinos šeimos narius ir bičiulius. Tarp draugų būrio buvo galima pamatyti ir dainininkę Nataliją Bunkę, kuri į šventę atskubėjo su savo mylimuoju Edgaru.

Bučiniai, apsikabinimai ir dovanos – tai ne viskas, kuo Justinai teko džiaugtis. Jaukiai prasidėjęs vakaras netrukus sulaukė ir netikėtos staigmenos – gyvo garso Gyčio Paškevičiaus koncerto.

„Jaučiuosi tarsi kosmose! Negaliu iki šiol atsigauti po tokios staigmenos. Atrodo, kad sapnavau savo gimtadienį. Gyčio koncertas – didžiausia staigmena mano gyvenime“, - šventės įspūdžiais kartu su DELFI dalijosi ji.

„Žinant, kad tai yra vienas brangiausių atlikėjų Lietuvoje, tu net negalėjai numanyti, kad jis galėtų pasirodyti tavo gimtadienyje. Net minties tokios neturėjau. Žinoma, aš įtariau, kad draugai kažką suorganizuos, tačiau, kad tai bus Gytis Paškevičius – jokiu būdu“, - tikina Justina.

Neseniai iš saulėtų atostogų grįžusi jaunoji verslininkė tikina, kad yra didžiulė G. Paškevičiaus gerbėja. Pasirodo, kad jo muzika skambėjo net ir jai būnant užsienio šalyse.

„Man jo muzika taip stipriai patinka, kad net kelionėse klausiausi jo dainų. Tikiu, kad kiti viešbučiuose buvę turistai ir personalas turėjo jau išmokti jo dainas. Jis – pats mylimiausias atlikėjas“, - pasakojo ji.

Kartu su legendiniu atlikėju puikiai žinomas dainas traukusi Justina jautėsi labai laiminga, mat tą akimirką kartu su ja buvo patys artimiausi žmonės.

„Mano gimtadienyje daug svečių nebuvo, tačiau esu įsitikinusi, kad geriau švęsti su keliais žmonėmis, su kuriais tau gera būti, nei su minia svetimų žmonių. Man buvo nepaprastai smagu, kad tą dieną su manimi buvo mano visa šeima ir artimiausi draugai“, - sakė J. Stambrauskaitė.

26-ąjį gimtadienį atšventusi Justina sako, kad su laiku ji jaučiasi vis labiau subrendusi ir žinanti, ko nori iš gyvenimo: „Manau, kad kiekvienais metais aš augu ir tobulėju. To sau palinkėčiau ir sekančiais. Svarbu nesustoti mokytis, neprarasti pozityvumo ir vertinti šalia esančius žmones“.

Paklausta, ar šiuo metu jos yra mylimas žmogus, Justina atsakė, kad šia tema ji nėra linkusi per daug atvirauti. „Šiuo metu apie asmeninius reikalus kalbėti nenoriu. Galiu pasakyti tik tiek, kad šalia manęs yra man brangus ir artimas žmogus. O kaip viskas bus toliau – parodys laikas“, - DELFI sakė ji.

Gimtadienio vakarėlio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)