„Sporto salėje praleidžiu daug savo laiko. Čia ir dirbu, ir sportuoju. Turėdama pertrauką tarp klienčių asmeninei treniruotei visuomet paskiriu nuo 1 val. iki 1 val. 30 min“, - DELFI pasakoja Indrė.

Sporto trenerė išduoda, kad prie aktyvaus gyvenimo būdo prisideda ir jos mylimasis Liudas Vaisieta.

„Su vaikinu sportuojame dažniausiai 3-5 kartus per savaitę. Savaitgaliais ilsimės, tačiau dažnai mūsų poilsis taip pat būna aktyvus. Labai mylime gamtą, tad žvejojame, iškylaujame, plaukiojame baidarėmis, maudomės ežeruose, važinėjamės dviračiais ar žaidžiame kamuoliu. Būdų aktyviai pasidžiaugti tokia nuostabia vasara ir gražia Dzūkijos gamta atrandame daug“, - įsitikinusi Indrė.

Indrė Burlinskaitė

Paklausta, ar šiandien ji yra patenkinta savo išvaizda, asmeninė trenerė nė nedvejoja: „Žmogus yra savo kūno architektas, todėl gali atrodyti taip, kaip pats nori. O šią dieną aš esu patenkinta savimi. Jeigu būtų kitaip, tuoj pat kažką keisčiau. Išvaizda turėtų būti svarbi kiekvienam žmogui! Juk tai, kaip tu atrodai, gali labai daug pasakyti apie tave“.

Be aktyvios veiklos išlaikyti pavydėtinas kūno linijas Indre padeda ir subalansuota mityba

„Visuomet stengiuosi laikytis tiek mitybos, tiek sporto režimo principų. Šią vasarą mano taisyklė tokia – penkias darbo dienas vadovaujuosi mitybos grafiku, o savaitgalį – labiau atsipalaiduoju ir pasmaguriauju. Būtinai geriu daug vandens“, - pasakoja ji.

Indrė Burlinskaitė

I.Burlinskaitė išduoda, kad vasaros sezonu jos mityba keičiasi: sumažėja apetitas, norisi lengvesnio maisto. Nepaisant to, ji turi mažyčių silpnybių, kurioms atsispirti labai sunku.

„Mano sidžiausia nuodėmė – ledai! Karštą dieną be galo jų norisi. Kartu su draugu ieškome alternatyvų, pavyzdžiui, gaminamės sveikuoliškus ledus namuose“, - sako Indrė ir kaipmat pasidalina receptu.

Ingredientai:

2 bananai;
šaukštelis kokoso aliejaus;
šaukštas riešutų sviesto;
cinamonas;
smulkinti riešutai arba kokoso drožlės.

„Viską sutriname elektriniu trintuvu ir dedame į šaldytuvą arba šaldymo kamerą. Skanaus!“ - palinki I. Burlinskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)