„Šiuo metu esu laiminga bandydama atrasti save renginių vedėjos amplua, čia pritaikau ir šokių, ir dainavimo patirtį. Labai džiaugiuosi dirbdama su Irmantu ir jo komanda, kuri turi daugiau nei 10 metų patirtį šioje srityje. Manau, kad svarbiausias dalykas, kad vakaras pavyktų, yra komandos ryšys, pozityvumas bei paprastas, nesuvaidintas bendravimas su publika. Tai žmonės jaučia, mėgsta ir įvertina“, – sako R. Mazurevičiūtė.

Įvairių televizijos projektų dalyvės, krašto apsaugos savanorės, tituluotos gražuolės ir modelio R. E. Mazurevičiūtės kolega – dešimt metų renginius įmonėje „Trys Karaliai“ vedantis ir modeliu dirbantis Irmantas Vaičiulis, savo didžiąją modelio karjerą pradėjęs Kinijoje.

Pasak jo, darbas su tituluota gražuole jam įdomus ir mielas: „Mes puikiai papildome vienas kitą, nereikia net pusės žodžio – dirbdami poroje jau susikalbame tik žvilgsniais. Žmonėms labai patinka, kad jų renginį puošia „Mis Lietuva“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)