„Taip. Tai yra mano naujo ir sėkmingo etapo pradžia. Žinoma, kad šukuosena reiškia ir kitus pokyčius. Atėjo metams jiems. Galiausiai pradedi mylėti save už viską ir nusispjovus žygiuoji pirmyn aukštai iškelta galva, plačiai atmerktom akim ir šypsena lūpose. Tegu visi siunta, kad moki taip ir neverki užsidariusi namie, o priimi gyvenimą kaip šventę“, – su šypsena sakė dainininkė.

Atlikėja Mia

Juoduoju laikotarpiu, kuris, anot atlikėjos baigėsi kaip tik dabar, tapo jos santuoka. Netrukus po vestuvių į dienos šviesą pradėjusios lįsti atlikėjos vyro skolos, nusižengimai ir nemalonumai su teisėsauga, tarsi savaime tapo ir jos. Kurį laiką neišgirdome ir nei vienos jos dainos ar naujo projekto. 2004 metais Lietuvos scenoje ryškiausia šviesa suspindusi dainininkė buvo ir viena produktyviausių atlikėjų, kurią dažnai galėjome išvysti televizijos projektuose, koncertuose, dalijančią interviu ar kuriančią naujus hitus. Tik ne pastaruosius metus. Šou pasaulyje jau kuris laikas sklandė kalbos, jog nuo visų atsiribojusi bei į problematišką verslą ir vyro problemas panirusi dainininkė pasitraukė. Vėliau paaiškėjus, jog pora skiriasi, ji atsitvėrė tylos siena.

Dar neseniai Mia DELFI pasakojo, kad sunkusis jos gyvenimo laikotarpis liko praeityje ir dabar ji tik nustebins gerbėjus nauja programa bei tobulės scenoje. Buvusi pop princese garsi atlikėja scenoje taps roko karaliene ir savo dienoraščiu tapusius kūrinius pavers dainomis.

„Nekurdama jaučiausi tragiškai, todėl grįžtu su trenksmu", – šypteli ji. Tačiau naujai meilei dar reikia laiko. Pasak jos, daugiau vedybų gyvenime nebus, o apie naują žmogų nenori net pagalvoti. Širdis buvo pernelyg sužeista, todėl jai pagyti prireiks laiko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (307)