Kiekvienas su DELFI bendravęs velionio bičiulis pasakojo, kad M. Žilionis buvo labai geras žmogus, siekęs padėti kitiems. Nepaisant to, draugai pastebėjo, kad pastaruoju metu vaikinas tapo niūresnis. Visi kalbinti didžėjaus pažįstami tvirtino, kad labiausiai jiems apmaudu dėl to, jog nespėjo jam padėti.

Žinią apie didžėjaus mirtį DELFI patvirtino jo artimas bičiulis, dainininkas Algimantas Minalga-Soliaris.

„Jam, manau, buvo depresija. Kelis kartus bandžiau kalbėti dar visai neseniai. Labai, labai liūdna. Man, kaip jo artimam draugui, tai yra baisiausia naujiena. Jis tikrai labai sirgo ir dabar kaltinu save, kad jam nepadėjau“, - pasakojo jis.

M.Žilionis buvo žinomas ne tik kaip didžėjus, bet ir TV eterio veidas. 2016 metais vaikinas dalyvavo realybės šou „Iššūkis kaime“, kuriame dalyvavo ir merginų grupės „Panteros“ narė Monika Ostrenkova. Dainininkė prisipažino, kad šią netektį ji išgyvena sunkiai.

„Modestą pažinojau tikrai labai gerai... Gal apie 10 metų. Jis buvo didžėjus mano vedamuose renginiuose, kartu dalyvavome projekte „Iššūkis kaime“, svečiuodavomės vienas pas kitą. Jis buvo labai geras žmogus, šiltas, turintis didelę širdį“, - sunkiai žodžius rinko atlikėja.

„Anksčiau jis buvo vakarėlių liūtas, bet prieš porą metų, kuomet dalyvavome TV projekte, jis metė gerti ir tai daryti ragino kitus. Norėjo visiems padėti, paskatinti eiti kitu keliu, mesti tuos velnio lašus. Buvo nusiteikęs padėti senelių namams. Norėjo surengti jiems šventę ir atvežti reikalingiausių daiktų. Jo planuose buvo labai daug dorų tikslų, jis buvo kilnios sielos žmogus“, - DELFI sakė M. Ostrenkova.

Dainininkė pasakoja, kad su juo stengėsi palaikyti artimą ryšį, dažnai susirašinėdavo žinutėmis.

„Kurdamas muziką, jis visada atsiųsdavo paklausyti ir įvertinti savo kūrinius. Pastaruoju metu atkreipiau dėmesį į jo įrašus „Facebook“ paskyroje, aš jam parašiau, bet dabar gailiuosi, kodėl jo neieškojau“, - tikina ji.

Gilią užuojautą dėl šios netekties reiškia ir dainininkas Nerijus Liubertas, išgarsėjęs TV projekte „Aš – superhitas“.

„Tekdavo ne kartą bendrauti koncertuojant Palangoje. Kartu koncertavome ir Soliario gimtadienyje. Jis buvo labai nuoširdus ir malonus žmogus. Niekada nevaidino kažko, kuo nebuvo, turėjo daug ambicijų ir užmojų. Aš esu ištiktas šoko, vis dar negaliu tuo patikėti“ , - DELFI sakė dainininkas.

„Mačiau jo liūdnus įrašus „Facebook“ tinkle, dabar gaila, kad taip ir nepaklausiau, ar viskas gerai ir kaip jis laikosi“, - apmaudo neslėpė N. Liubertas.

Slogi nuotaika šiandien lydi ir didžėjų Sezerį Sayliką-Sezzy, kuriam yra tekę dirbti kartu su M. Žilionu.

„Su Modestu susipažinome naktiniame klube, galbūt prieš 8 metus. Netgi turėjome kartu bendrą šou. Žinau tik vieną dalyką, kad jis buvo pasiryžęs įgyvendinti savo tikslus ir žengti į priekį. Nepaisant to, mūsų keliai nebuvo susidūrę jau ilgą laiką. Nors nebedravome gana ilgai, tačiau negaliu patikėti šiomis žiniomis, kurias išgirdau“, - DELFI sakė jis.

„Šis pasaulis yra neįtikėtinai žiaurus ir aš pavargau nuo žmonių, kurie atsisako gyvenimo. Geriausias dalykas gyvenime yra gyventi, o gyvenant jaustis mylimam. Prašau, jei šalia jūsų esantis žmogus rodo bent menkiausią pasidavimo ženklą – ištieskite jam ranką. Labai prašau“, - ragino didžėjus Sezzy.

Pagalbos telefonai:
Psichologinės pagalbos tarnyba Telefono numeris Darbo laikas
Jaunimo linija Budi savanoriai konsultantai 8 800 28888 I-VII, visą parą
Vaikų linija Budi savanoriai konsultantai, profesionalai 116 111 I-VII, 11:00 - 23:00
Linija Doverija (rusų kalba paaugliams ir jaunimui) Emocinę paramą teikia: savanoriai moksleiviai 8 800 77277 II–VI, 16.00 - 20.00
Pagalbos moterims linija Pagalbą teikia: savanoriai ir psichikos sveikatos profesionalai 8 800 66366 I-VII, visą parą
Vilties linija Pagalbą teikia: savanoriai ir psichikos sveikatos specialistai 116 123 I-VII, visą parą
Krizių įveikimo centras Konsultacijos teikiamos per Skype arba atvykus į Krizių įveikimo centrą (Antakalnio g. 97, Vilnius, http://www.krizesiveikimas.lt) 8 640 51555 I-V 16.00–20.00, VI 12.00–16.00
Skambučius į visas linijas apmoka SADM iš Valstybės biudžeto lėšų.
„Sidabrinė linija“ – draugystės pokalbiai, emocinė ir informacinė pagalba vyresnio amžiaus žmonėms. Budi profesionalūs konsultantai 8 80080020 www.sidabrinelinija.lt pasikalbekime@sidabrinelinija.lt I-V 8.00-22.00, VI-VII 11.00-19.00
Emocinė parama internetu
„Vaikų linija“ Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.vaikulinija.lt Atsako per 36val.
„Jaunimo linija“ Registruotis ir rašyti svetainėje: https://jaunimolinija.lt/lt/pagalba/pagalba-pokalbiais-internetu/ Pokalbiai internetu (angl.chat) Kasdien nuo 18 iki 24 val. Emocinė parama elektroniniais laiškais "Jaunimo linijoje" neteikiama
„Vilties linija“ Rašyti svetainėje: http://paklausk.kpsc.lt/contact.php arba vilties.linija@gmail.com Atsako per 3 darbo dienas
„Pagalbos moterims linija“ Rašyti el. paštu: pagalba@moteriai.lt Atsako per 3 darbo dienas
Psichologinės konsultacijos Rašyti el. paštu: psyvirtual@psyvirtual.lt.Daugiau informacijos svetainėje: http://www.psyvirtual.lt Atsako per 2 darbo dienas
Pagalba nusižudžiusių artimiesiems Rašyti el. paštu: laukiam@artimiems.lt Atsako per 2-3 darbo dienas
Krizių įveikimo centre (Antakalnio g. 97, Vilnius, www.krizesiveikimas.lt) budi psichikos sveikatos specialistai, su kuriais galite pasikonsultuoti atėję arba per Messenger ar Skype be išankstinės registracijos ir nemokamai. Į budinčius psichologus bus galima kreiptis darbo dienomis 16-20 val., šeštadieniais 12-16 val. Visa papildoma informacija – puslapyje www.krizesiveikimas.lt. Pagalba nusižudžiusių artimiesiems: savitarpio pagalbos grupė, dažniausiai užduodami klausimai, literatūra ir kita naudinga informacija puslapyje artimiems.lt Vaikų ir paauglių krizių intervencijjos skyrius. Veikia visą parą. (8-5) 275 75 64.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)