Netrukus prabangių I. Jomanto automobilių garažą papildys efektingasis lenktyninis automobilis „Maserati Granturismo MC Trofeo“.

„Esu daug viešai kalbėjęs apie savo pomėgį greičiui. Deja, Lietuvoje juo pasimėgauti galima tik žiedinių lenktynių trasoje… Kai pradėjau ieškoti sportinio automobilio, akys užkliuvo už „Maserati“. Sužavėjo ne tik automobilio dizainas, bet ir tai, kad jis yra skirtas būtent lenktynėms. Norint ten dalyvauti, jo net nereiks „perdarinėti“, - pasakojo aistrą išskirtinėms transporto priemonėms jaučiantis pašnekovas.

I. Jomantas patikino jau kurį laiką kelyje besistengiantis elgtis atsakingai.

Igno Jomanto automobilis

„Nulėkti iš Vilniaus į pajūrį per valandą gali tik idiotai! Net aš niekada taip nedaryčiau!“, - apie vis dažniau viešąją erdvę pasiekiančius „kelių erelių“ pareiškimus savo nuomonę išsakė verslininkas.

Be to, jis pridūrė, kad tą pačią dieną, kai įsigijo „Maserati Granturismo MC Trofeo”, kuris šiuo metu yra pakeliui į Lietuvą, jis sumokėjo ir už dar vieną pirkinį – neįgaliajam skirtą specialų treniruoklį.

„Internete pažįstami dalinosi žinutę, kuria prašoma pagalbos du vaikus auginančiai, negalią turinčiai kaunietei. Moteris po nelaimingo atsitikimo yra paralyžiuota. Ji – našlė, nebegalinti dirbti ir turinti išsiversti su kelių šimtų eurų parama. Istorija mane sukrėtė. Neįsivaizduoju, kaip turi jaustis žmogus, visą laiką buvęs sveikas ir staiga prikaustytas prie vežimėlio”, - mintimis dalinosi I. Jomantas.

Spaudos pranešime rašoma, kad Ignas tikisi, jog moterį dovana pradžiugins ir ji, treniruoklio pagalba, sustiprės bei galės pati savimi pasirūpinti.

Igno Jomanto automobilis
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)