„Paprastai tėvai mums sako, kad gal paprasčiau puoštumėmės, o mano tėveliai klausia, kada pasirodysiu su aukštakulniais (juokiasi), nes vis su kedukais. Turbūt mane scena sugadinusi, nes dirbant vis reikia pasistiebti, todėl mėgstu nesidažyti, neavėti aukštakulnių“, – su šypsena pasakojo Eglė.

Šokėja sakė, kad idealia mama savęs tikrai nelaiko ir su dukrele laikosi vieno dienos ritmo. Tad mažą dukrelę Vakarę auginanti Eglė sako, jog nemažai keliaudama ir augindama mažą vaiką renkasi patogų stilių.

„Ne paslaptis, kad mano svoris yra toks pat nepastovus kaip ir Lietuvos oras. Aš labai tikiuosi, kad kada nors jis stabilizuosis. Tačiau reikia kalbėti ne apie skaičius, o tai, ką mes turime galvoje ir širdyje. Kai susitvarkome savo mąstymą, tuomet susitvarko ir išvaizda, svoris. Besilaukdama leidau sau tikrai daug daugiau ir greitai viskas susitvarkė, nekilo jokių problemų“.

Anot pašnekovės, sportas ir judėjimas visada buvo jos gyvenime, tačiau ji neišgyvena dėl papildomų kilogramų ir teigia, kad svarbiausia moteriai būti laiminga, o ne liekna.

„Sudėtinga gyventi šalyje, kur yra daug gražių žmonių, turbūt todėl tai, kas yra laikoma nestandartu, yra nuskriaudžiama. Turėtume klausyti savęs ir tikėti savimi. Tuomet ir akys žibės. Yra daugybė dalykų, kuriuos turėtume savyje tobulinti. Kartais galima leisti sau pailsėti, leisti sau atsipalaiduoti, bet svarbu tai, kad žmogus jaustųsi harmoningai ir savęs nekankintų. Mūsų siekiamybė turėtų būti puiki savijauta, o ne mažas drabužių dydis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)