Šiemet LSU Treniravimo sistemų studijų programą baigė garsūs sportininkai: pasaulio disko metimo čempionas Andrius Gudžius, žymūs Lietuvos krepšininkai broliai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai. Jiems įteikti sporto bakalauro diplomai.

Absolventus sveikino laikinoji LSU rektorė docentė daktarė Diana Rėklaitienė ir LSU Tarybos pirmininkas Arūnas Kučikas, o šventę papuošė ir Kineziterapijos studijų programos absolventas Vakaris Mičiūnas, pasipiršęs savo mylimajai – irgi ką tik kineziterapeutės diplomą gavusiai Simonai Radzevičiūtei.

LSU Studijų kokybės priežiūros centro duomenimis, šiemet Universitetą baigė 436 studentai: pirmosios pakopos studijas – 347 bakalaurai, antrosios – 89 magistrai.

Diplomai įteikti Treniravimo sistemų, Kineziterapijos, Kūno kultūros ir sporto, Sportinės rekreacijos ir turizmo, Fizinio aktyvumo ir visuomenės sveikatos, Taikomosios fizinės veiklos, Sporto vadybos studijų ir kitų programų absolventams. Šiemet Universitetas išleido ir pirmąją tarptautinės studijų programos Physical Activity and Lifestyle laidą – ją baigė 18 absolventų.

Primename, kad Lietuvos sporto universitete vykdomos 8 bakalauro, 10 magistrantūros ir dviejų krypčių (biologijos ir edukologijos) doktorantūros studijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)