Socialiniame tinkle dainininkas su savo bičiuliais ir gerbėjais pasidalino šypseną keliančiu nuotraukų koliažu, kuriame matyti atkartotas prieš 20 metų darytas kadras.

„Dažniausiai mūsų šeima yra išsibarsčiusi po įvairias Lietuvos ir likusio pasaulio vietas, bet kartais mums pavyksta susiburti! Mama liko už kadro, bet ji su mumis! Pabandėme atkartoti prieš maždaug 20 metų darytą nuotrauką. Pasikeitėm šiek tiek?“ - šalia nuotraukos brūkštelėjo Ž. Gečas.

Šeimyninėje fotografijoje pozuoja dainininko brolis Arminas, sesuo Akvilė, tėtis ir pats Žygimantas.

„Ši idėja šovė mano sesei, kuri trumpam svečiuojasi ir atostogauja Telšiuose pas tėvus. Kadangi retai matomės, tai norėjosi kažką neįprasto padaryti kartu. Palyginti save vaikystėje ir dabar – labai smagus mini nuotykis. Tik tada supranti, kaip greitai bėga laikas ir kad reikia jį labiau vertinti“, - DELFI pripažino Ž. Gečas.

Paklaustas, ar šis nuotraukų koliažas papuoš jo namus, dainininkas nė nedvejojo: „Įsirėminti tai tikrai teks!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)