Patirtis ir rekomendacijos – tai tik du reikalavimai auklėms, į kuriuos jauna mama žada atkreipti dėmesį.

„Būtų keista, jeigu neturėčiau reikalavimų, tačiau jie plačiau bus aptarti su tuo žmogumi, kuris norės mums padėti ir būti kartu su mano mažyliu. Iš esmės man svarbu geranoriškumas, nuoširdumas ir tai, kad auklė rastų bendrą ryšį su mažyliu“, - DELFI sakė vizažistė.

Oksana neslepia, kad į užduotį rasti savo sūnui auklę ji žiūri labai atsakingai.

„Tai tarsi naujas žmogus mūsų šeimoje. Visuomet yra sudėtinga, kuomet į savo namus kvietiesi svetimą žmogų, bet aš tikiuosi, kad tas naujas žmogus taps absoliučiai nesvetimu ir mes labai gražiai sutarsime bei gražiai bendradarbiausime. Svarbiausia, kad gerai jaustųsi vaikutis. Tai mano svarbiausias kriterijus“, - tikina ji.

Socialinėje erdvėje skelbimu pasidalinusi mama vos per kelias valandas sulaukė begalės žinučių ir skambučių.

„Per šiandien sulaukiau tiek daug pasiūlymų, kad net telefonas kaista. Skambučių – milijonas. Džiugu, kad sulaukiau tiek daug rekomendacijų, pagalbos iš šalies. Pretendenčių yra labai daug, tikiu, kad nebus labai sudėtinga išsirinkti geriausią variantą“, - šypsosi pašnekovė.

Iki šiol sūnumi Oksanai padėjo rūpintis jos pačios mama Laima, todėl būsima auklė mamai ir jos mažyliui bus pirmoji.

„Labai gaila, kad močiutė negalės mums padėti iki darželio, bet nebeturime kitos išeities. Man labai pasisekė, nes mama man ir taip labai daug padėjo auginant vaikelį – leido dirbti ir save realizuoti. Ji labai nuoširdus, geras, teisingas ir vaikus mylintis žmogus. Jai tikrai žemai lenkiuosi ir linkiu visiems tokių gerų santykių su mama, kokius turiu aš“, - sakė ji.

Šiuo metu Oksana daugiausiai laiko praleidžia organizuodama ir vesdama makiažo mokymus, todėl laiko vis mažėja.

„Turiu labai daug darbų, planų. Galiu pasakyti, kad šioje sferoje man sekasi puikiai, todėl kuo toliau, tuo labiau darbo daugėja, o laiko – mažėja. Bet kokiu atveju, šeimai stengiuosi skirti kuo daugiau laiko, tačiau man reikia pagalbos iš šalies“, - pasakoja vizažistė.

Vis dar su sutuoktiniu, krepšininku Simu Jasaičiu skyrybų dramą išgyvenanti Oksana tikina, kad dabar laikosi gerai ir šiuo metu stengiasi į viską žvelgti pozityviai.

„Svarbiausia, kad visi sveiki ir laimingi būtų. Nėra ko liūdėti. Darbai eina į priekį, o mažylis auga“, - DELFI sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)