„Susilaužiau mažąjį kojos pirštą. Viskas įvyko namuose. Ėjau vakare pagulėti į vonią ir netyčia trenkiau koją į sienos kampą. Siena liko sveika, o pirštas lūžo. Dabar turėsiu vaikščioti penkias savaites su įtvaru. Žiauriai nepatogu, nes jis nei į vienus batus netelpa. Tikiuosi, kad sugis greičiau“, - DELFI pasakojo ji.

Vidmantė iš pradžių net nesuprato, kad patirta kojos trauma yra kur kas rimtesnė, nei paprastas sumušimas.

„Net nesupratau, kad man lūžo kojos pirštas. Po smūgio dar nuėjau į vonią, atsiguliau – galvojau gal praeis. Tačiau jutau, kad tas pirštas tapo labai skausmingas, aptirpęs. Supratau, kad man nutiko kažkas rimčiau“, - pripažino drabužių kūrėja.

Vidmantė Martikonytė–Medišauskienė

Į Lazdynų ligoninę kartu su mama nuvykusi Vidmantė priimamajame pralaukė tris valandas. Galiausiai, po atliktų tyrimų, paaiškėjo medikų diagnozė.

„Peršvietė pėdą ir pasakė, kad mažylio kojos pirštas lūžo pusiau. Laukdama dar tikėjausi, kad tai bus tik sumušimas. Net maniau, kad gal be reikalo atvažiavau, gal perlenkiu lazdą, bet teko pamatyti savo pirštą, suskilusį į keletą smulkių gabaliukų“, - nusijuokė pašnekovė.

Dabar tik basa arba su šlepetėmis galinti vaikščioti Vidmantė tikisi, kad lūžis sugis greičiau, mat vasarą ji mėgsta rinktis aktyvesnį laisvalaikį.

„Visai lygioj vietoj ta nelaimė nutiko. Draugai guodžia, kad turėčiau pasveikti greičiau. Aš labai norėčiau tuo tikėti. Bandžiau vaikščioti su ramentais, bet labai sunku, man nepatogu su jais. Geriau pašokinėju ant vienos kojos. Man kažkaip taip paprasčiau“, - nusijuokia V. Martikonytė- Medišauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)