Paklaustas, kas nutiko ir ar per pastarąją savaitę pasveiko, Ž. Grigaitis naujienų portalui DELFI pasakojo smarkiai patempęs pėdos raiščius.

„Tikrai labai nekoks jausmas. Per naktį labai ištino, todėl išsikviečiau pirmą kartą gyvenime greitąją. Visi sakė, kad bus lūžis. Tačiau paaiškėjo, kad vis dėlto ne. Ir pasirodo, Palangoje yra ligoninė, ko niekada anksčiau nežinojau. Buvo įdomi patirtis“, - pasakojo verslininkas.

Paklaustas, kaip jaučiasi praėjus savaitei po patirtos traumos, Ž. Grigaitis pasakojo, kad būklė gerėja, tačiau ne taip greitai, kaip norėtųsi. Žinomas vyras kol kas negali aktyviai sportuoti, kaip buvo įpratęs, ir, anot jo, Palangoje išbūti be šio mėgstamo laisvalaikio užsiėmimo nėra lengva.

Pasiteiravus, ką prognozuoja gydytojai, po kiek laiko Ž. Grigaitis pasveiks, pašnekovas patikino, kad gijimas užtruks mažiausiai dar tris savaites.

„Vaikščioti galiu, bet skauda. Nieko, tinimas palengva praeina, tikiuosi, skausmas taip pat praeis. Man taip nutiko pirmą kartą, laimė, tai ne lūžis. Jei būtų lūžę, būtų liūdna, nuplauktų visa vasara, Palanga, Mykonos, Kanai, taip pat ištarčiau „Ate“ Berlyno mados savaitei“, - kalbėjo Ž. Grigaitis.

„Va taip ir būna, kai skubi gyventi“, - pokalbio metu akcentavo jis ir pridūrė, kad nors lėtai, tačiau pėdos būklė gerėja.

„Keliuose diplomatinio korpuso renginiuose privalau stovėti ant kojų. Jei tinimas nepraeis, iškils problema, negalėsiu apsiauti batų“, - juokaudamas kalbėjo Ž. Grigaitis.

Tiesa, žinomas verslininkas dėkoja Palangos ligoninės priimamojo gydytojams, kurie, anot pašnekovo, labai greitai įvertino būklę ir priėmė sprendimus.

„Tai toks mano vasaros sezono atidarymas“, - sakė Žilvinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (383)