Vaidas atstovavo Portugalijos vyrų futbolo rinktinei, na, o Mantui teko žaisti už Ispaniją. Abu žaidėjai prieš susirėmimą buvo atsipalaidavę ir nusiteikę puikiai. Stonketės slapyvardžiu pasivadinęs Mantas prisipažino, kad nemėgsta nei ispaniško futbolo, nei ispaniško krepšinio, nei ispanų žaidėjų: „Erzina mane jie, tai nieko gero ir negaliu pasakyti. Jau geriau būčiau buvęs Portugalija“.

Kompiuterinį žaidimą FIFA Vaidui teko išbandyti pirmąjį kartą, tačiau pirmasis kėlinys baigėsi lygiosiomis 0:0 – Vaidui pavyko apsiginti. Bet antrajam kėliniui einant į pabaigą Ispanijai pavyko išsiveržti į priekį ir laimėti varžybas rezultatu 1:0.

Pralaimėjęs V. Baumila juokavo, jog šiandieną, jo atstovaujami portugalai nusileido ispanams ir leido jiems rungtynių metu pasijausti kaip savo smėlio dėžėje.

Žaisdamas M. Stonkus pasakojo, jog sportu domisi – kartais apie jį daugiau skaito ir žiniasklaidoje. Šių metų Pasaulio futbolo čempionate Mantas palaikys Anglijos vyrų futbolo rinktinę – Vaidas taip pat.

Abu žaidėjai prisipažino, jog futbolo varžybų stebėjimas – puikus laiko praleidimas, ypač vasarą. „Tai puiki proga patinginiauti, jei žmona sako „eik, padaryk kažką“, tu gali atsakyti „palauk, taigi, fulę rodo“, – juokavo M. Stonkus.

Visas virtualias kovas stebėkite prieš svarbiausias grupės rungtynes, pusfinalius ir finalus. PAGEIMINAM ir stebim futbolo čempionatą kartu!

Tikrąją Portugalijos ir Ispanijos kovą tiesiogiai iš Sočio galite stebėti šiandien nuo 20:45 per LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)