Prieš kovą abu žaidėjai labai nekantravo. J. Nainys atstovavo Rusiją, o R. Mackevičius žaidė už Saudo Arabijos komandą. Kovai prasidėjus žaidėjai juokavo, jog komandos pačios pasirinko juos. Rolandas tikino, jog jo žaidimo stažas 34 metai – nuo pat gimimo. Jonas žaidžia šiek tiek kuklesnį laikotarpį – du dešimtmečius.

Pirmojo kėlinio metu aistrų ir garsių emocijų bei klaidų netrūko. R. Mackevičius juokavo, jog Jonas žaidžia net sulaikęs kvapą, nes jaučia, kad tuoj „gaus malkų“. Visgi, pirmasis kėlinys baigėsi lygiosiomis – 0:0, o Rolandas dėkojo savo komandos vartininkui, kuris padėjo išvengti Jono įvarčių.

Antrajame kėlinyje įvyko permaina – vienas iš žaidėjų išsiveržė į priekį ir nors šansų išlyginti rezultatą buvo, tačiau rungtynės pasibaigė 1:0 Saudo Arabijos naudai.

Rungtynes komentavo Aurimas Budraitis, kuris žaidimo pradžioje tikino, jog tiek Rusijos, tiek ir Saudo Arabijos futbolo rinktinės nėra labai didelės favoritės. Visgi, šį vakarą Rusijai laimėti gali padėti ir namų sienos bei palaikymas.

Jonas su Rolandu taip pat teigė, jog šiandien laimėti gali Rusija. „Rusai žaidžia namuose, stadionas didelis, didelis palaikymas bus“, – sakė J. Nainys. Abu žaidėjai tikino, jog rungtines tikrai stebės. „Juk jas žiūri visas pasaulis. <...> Visą mėnesį bus faina“, – sakė Jonas.

Rolandas užsiminė, jog Jonui pasisekė – jis Anglijos ir Belgijos futbolo rinktinių kovą stebės nuvykęs į Rusiją. „Pamatysiu pirmą kartą tokio masto ir tokio dydžio varžybas.“

Visas virtualias kovas stebėkite prieš svarbiausias grupės rungtynes, pusfinalius ir finalus. PAGEIMINAM ir stebim futbolo čempionatą kartu!

Tikrąjį Rusijos ir Saudo Arabijos susirėmimą galite šiandien stebėti nuo 17:45 per LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)